Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldts ord om skilsmässan – profilen bekräftar misstankarna

22 dec, 2023, 18:30 

Sanningen om skilsmässan avslöjas i Carina Bergfeldts talkshow.

Annons

Camilla Hamid och hennes mästerliga bakande har på bara några år blivit en supersuccé. Hennes Instagram-konto har över en halv miljon följare och hon har bakat sig till en regelbunden plats i Nyhetsmorgon i TV4.

I kväll gästar hon Carina Bergfeldts talkshow – men där pratar hon om mer än godsaker och bakverk.

Se 5 saker om influencern Camilla HamidBrand logo
Se 5 saker om influencern Camilla Hamid

Sanningen om skilsmässan avslöjas i Carina Bergfeldts talkshow

För nästan ett år sedan kom Camilla med beskedet att hon och maken Binyamin Kouach, som hon har två barn med, skulle skilja sig.

"Det var ett svårt beslut men vi kom gemensamt fram till att detta var bäst för oss som familj", skriver Camilla i inlägget.

Camilla la också till att hon inte tänkte kommentera detta vidare. Men för Carina gör hon ett undantag. Carina tar upp saken i en regelrätt fråga och undrar hur Camilla har mått det senaste året.

Alla som har misstänkt att det har funnits en hel del lidande under den glada ytan får rätt.

Camilla Hamid

I en frank och naken bekännelse berättar Camilla om hur dåligt hon mått på grund av skilsmässan.

– Inget kunde förbereda mig på hur jobbigt det var. Även om det var ett beslut man tog tillsammans, så… jag har varit så ledsen. Det är en sorg. Jag brann så mycket för ge mina barn den här hela familjen, det var allt som betydde något. Och nu kan jag inte göra det längre, säger Camilla, innan hon tack och lov lägger till:

Annons

– Nu är jag lite på andra sidan, jag mår lite bättre.

Profilen berättar om livet som skild

Camilla tar också upp något man sällan reflekterar över. En skilsmässa innebär vanligtvis att man inte bara förlorar en partner – man förlorar också ett par svärföräldrar.

Och Camilla är extra förtjust i sina.

– Det sista jag tänkte på innan jag tog beslutet var: gör jag det förlorar jag kanske dem också. Jag förlorar inte bara min man och min lilla familj. Jag kanske till och med förlorar de här som har blivit som mina föräldrar, säger hon.

Annons