TV4-profilen Camilla Hamids sorgliga besked – nu bryter hon tystnaden: "Svårt beslut"

01 jan, 2023, 17:03 

Den populära kocken Camilla Hamid delar med sig av tråkiga nyheter.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Hon syns ofta i TV4 i Nyhetsmorgon där hon bjuder på härliga recept, och har snabbt blivit en riktig favorit i rutan. Camilla Hamid gör succé med sina fina och goda bakverk, och växer så det knakar på sociala medier och med sina bakböcker.

Men nu delar hon med sig av ett tråkigt besked.

Recept.se Nyhetsbrev

Camilla Hamid och maken skiljer sig

Det är på sin Instagram som Camilla berättar att hon och maken Binyamin Kouach valt att gå skilda vägar sedan ett par månader tillbaka. Tillsammans har paret två barn.

– Det var ett svårt beslut men vi kom gemensamt fram till att detta var bäst för oss som familj, skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter med att klargöra att ex-makarna fortfarande kommer att vara familj trots att de går skilda vägar, och berättar att de träffades när de var väldigt unga.

Annons

– Vi kommer alltid vara familj och alltid vara team barnen men vi är inte längre ett par.

Stöttas efter beskedet

I kommentarsfältet stöttas hon av vänner och följare efter det tråkiga beskedet, och det fullständigt svämmar över av röda hjärtan och folk som skriver att de tänker på Camilla.

Där återfinns bland annat TV4-kollegan Anders Pihlblad som stöttar henne med röda hjärtan, och det gör också profiler som Sofia Ståhl och Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani.

Förutom att synas i TV4:s Nyhetsmorgon har Camilla en egen Youtube-kanal. Där har hon ofta visat upp maken Binyamin.

Foto: TT

Annons