Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-stjärnan Sofia Geites tuffa tid bakom kulisserna: "Livets värsta år"

01 jan, 2023, 08:00 

Nu berättat programledaren om den tuffa kampen som kantat det gånga året.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Nyhetsmorgon -programledaren Sofia Geite har snabbt blivit en favorit i rutan. När hon syns i rutan har hon alltjämt ett brett leende på läpparna, men när kamerorna slocknar är det desto tuffare.

Nu berättar hon om det jobbiga året hon lämnar bakom sig.

Sofia Geite om stora sorgen

Det var i september som Sofia Geite på sin Instagram berättade om den stora sorgen, att hennes pappa för en tid sedan gått bort alldeles för tidigt.

– När världen som mest behöver snälla människor så rycktes den allra mest godhjärtade bort. För tidigt och för hastigt. Jag ville ha dig i minst 20 år till och du hade livsglädje för minst 100! Min pappa. Sedan några veckor finns du på en annan plats, men ändå närvarande i varje stund, skrev hon i inlägget.

Annons

Det innebär såklart att året var enormt tungt för familjen. Nyligen var det ju även jul, och då blev saknaden ännu mer påtaglig, när saker och ting inte var som förut.

– Det blir fint tror jag, vi är beredda på att det kan bli tufft. Men fint, sa hon till Hänt.

Sofia Geite stöttas av följarna

När hon nu sammanfattade det gånga året är det tydligt att hon kämpat enormt med saknaden efter sin far. Något tittarna i rutan kanske inte märkt av.

– 2022, livets värsta år. En sådan enorm sorg och saknad. Sorgen byter möjligen skepnad, men inte avtar saknaden. Tvärtom upplever jag att den växer för varje dag som går - ”så längesedan det är jag pratade med pappa nu. Så längesedan det var han levde”, skriver hon på nyårsafton på Instagram.

Annons

Sofia Geite passar däremot även på att säga att hon också är tacksam för de fina saker som året kom med. I kommentarsfältet stöttas hon av sina följare:

"Sorgen försvinner med tiden men saknaden kommer alltid finnas kvar. Bevara de fina minnen du har❤️Gott slut, och ett gott nytt år" Skriver en användare.

Sofia Geite med Johan Edlund och barnen
Sofia Geite är gift med sportkommentatorn Johan Edlund.

Foto: TT

Annons