Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geites stora sorg – stöttas av kollegorna efter pappans dödsfall

21 sep, 2022, 09:00 

Nyhetsmorgon-profilen öppnar upp om sorgen.

Annons
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

En av de mest populära profilerna i TV4s långkörare Nyhetsmorgon är Sofia Geite. Men förutom att vi får följa henne om mornarna delar hon ofta med sig av privatlivet på sin Instagram.

Nu delar hon med sig av ett tragiskt besked, hon har förlorat sin älskade pappa.

Känslosamma orden

Det är på sin Instagram som Sofia Geite berättar om den tragiska nyheten, att hennes pappa allt för tidigt har lämnat jordelivet för ett par veckor sedan.

"När världen som mest behöver snälla människor så rycktes den allra mest godhjärtade bort. För tidigt och för hastigt. Jag ville ha dig i minst 20 år till och du hade livsglädje för minst 100! Min pappa. Sedan några veckor finns du på en annan plats, men ändå närvarande i varje stund." Skriver hon bland annat.

Hon berättar om sorgen, och saknaden efter sin älskade pappa som tyvärr inte längre finns med henne.

"Saknaden efter dina dagliga sms, godnatt-samtal, din support, dina tågresor till Stockholm, din outtröttliga leklust som du visade barnen, dina kramar och dina stolta föräldraögon, i precis allt jag och min familj tog oss för, är enorm. Sorgen är bottenlös och tårarna verkar snarare fyllas på än sina…Men lyckan över att jag fick ha just dig som pappa och som morfar till mina barn ska få ta allt större och större plats en dag."

Annons

Hon avslutar med att tacka för allt stöd, för alla som skickat blommor och hört av sig efter den dystra nyheten.

Stöttas av kollegorna

I kommentarsfältet stöttas Sofia Geite av kända såväl som okända, och Nyhetsmorgon-kollegorna sluter upp bakom henne under den tuffa tiden.

Både Matilda Boza, Rania Shemoun, Axel Pileby och Soraya Lavasani skickar stöd i form av röda hjärtan till kollegan i kommentarena.

En person skickar kärlek till Sofia och berättar om ett fint minne hon har av Sofia Geites pappa.

"Nej, så tråkigt. Minns så väl din pappas varma leende även om vi inte kände varandra så länge o så väl men han gav avtryck i mitt sinne.Ser hans fina leende i Dej o så glad när du är programledare vid morgonkaffet ❤️" Skriver hon, och Sofia svarar med ett hjärta.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons