Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergs fina hyllning till exmaken Kristian Luuk – 6 år efter skilsmässan: "Stort hjärta"

01 dec, 2022, 21:05 

Nu berättar Carina Berg om känslorna kring skilsmässan med Kristian Luuk.

Annons
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampenBrand logo
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen

År 2008 gifte sig tv-profilerna Kristian Luuk, 56, och Carina Berg, 45, vilket blev mycket omskrivet i tidningar och media. Året därpå fick de sonen Holger.

Men 2016, efter åtta år som gifta, valde de att gå skilda vägar. Skilsmässan blev, precis som parets kärlekssaga, mycket omskriven.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Efterson det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina och Kristian i ett gemensamt uttalande på Instagram 2016.

Carina Bergs ärliga ord om skilsmässan med Kristian Luuk

Precis som de skrev i uttalandet har varken Carina eller Kristian uttalat sig särskilt mycket om skilsmässan under åren. Men i programmet "Luuk och Hallberg" öppnade Kristian upp om känslorna, när artisten Melissa Horn gästade.

Annons

– Jag skilde mig för tre år sedan och det har varit ganska rörigt. Det har varit höga toppar och låga dalar, glada dagar och ledsna dagar, och på de ledsna dagarna då har jag lyssnat väldigt mycket på dig, sa han då.

Kristian Luuk och Carina Berg
Kristian Luuk och Carina Berg var ett par i 10 år.

När Carina gästar Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän får hon frågan om hon har påverkats av alla skriverier om skilsmässan.

– Ja, precis, det måste det har gjort. Det skrevs ju jättemycket saker där som jag inte uppskattade och som var väldigt långt ifrån sanningen, säger hon och tillägger:

– Ibland blev man sugen på att gå ut och berätta hur saker och ting låg till.

Carina Berg hyllar exmaken Kristian Luuk: "Stort hjärta"

När Nemo sedan ber Carina associera Kristian Luuks namn fritt så passar hon på att hylla sin exmake.

Annons

– Kristian Luuk är min exman, och du vill att jag associerar fritt på honom? Det kan jag göra. Otroligt rolig människa med ett stort hjärta, säger hon i podcasten.

Sedan 2018 är Carina gift med fotbollsspelaren Erik Berg, 33, och de har barnen Otto, 2, och Juno, 1, ihop.

Carina Berg Erik Berg
Erik och Carina berg har två barn ihop.
Annons