Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola åtskild från dottern Zoe – följarnas oro för artisten

10 aug, 2022, 19:00 
AvMinna Sarpaneva

Nu reagerar följarna.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist, 55, njuter av en riktigt härlig sommar. Bland annat har hon passat på att spendera en hel del kvalitetstid med dottern, Zoe, 13.

Nu har Zoe gjort en liten avstickare och är på kyrkläger. Under tiden hon är borta passar Carola på att träffa vänner och gå på konsert.

Men en detalj får följarna att oroa sig.

Oväntade sällskapet på semestern

Nyligen var Carola och Zoe på semester på Gotland och följarna fick uppdateringar i form av bilder på vackra solnedgångar, strandbesök, båtturer och familjens dagsaktiviteter.

Mitt bland semesterbilderna dök även katten Gucci upp. Kanske inte så konstigt att familjens nyaste tillskott också fick följa med med tanke på hur familjekär Carola är.

Carolas båttur utan Zoe

Det har verkligen varit en sommar med sol, vind och vatten för Carola. Ett tema som fortsätter även nu när hon är lite barnledig.

Annons

Häromdagen delade popsångerskan med sig av en rad bilder från vad som såg ut att vara en riktigt rofylld stund.

"Nä men nu NJUTER jag så mycket att jag kommer på mig själv att jag står och ler med munnen öppen när jag ensam styr min lilla snipa på jungfrufärden. Äntligen kom jag ut på sjön.", skriver hon till bilderna där hon sitter i den lilla båten.

Följarnas oro efter nya bilderna på Carola

Carola har också delat med sig av en video när hon och några vänner tog båten till Gröna Lund för att se bandet Toto spela. En liten detalj sticker dock ut.

Carola har nämligen inte flytväst på sig i någon av sina senaste uppdateringar från båten, något oroade följare reagerar på i kommentarsfältet.

"Vart är flytvästarna?", undrar en följare.

“Augustikväll ♥️ Båtuppllevelse 👍 Men, flytvästar?" (sic!), skriver en annan.

En tredje reagerar: "Jösses här går det undran"

"10 kn är fort i min båtvärld. Gammal segelbåt som med motor gör max 6 kn. Men oavsett fart, alltid flytväst på!", stämmer en fjärde in.

Foto: TT, Instagram/carolaofficiell

Annons