Carolas olycka fångas på film – otäcka scenerna

28 jul, 2022, 05:00 
Schlagerstjärnan var med om en smärtsam incident.
Annons

Artisten Carola har gasat på i rampljuset sedan hon var tonåring, och 55-åringen visar inga tecken på att dra sig tillbaka. Inte bara när det gäller karriären, utan ungdomligheten lever kvar och frodas även i vardagen.

Men ibland kanske det är bäst att ta ett steg tillbaka, som nu, när stjärnan var med om en ryslig olycka...

Läskiga fallet

Det är på sin Instagram som Carola delar med sig av bilder såväl som klipp på den oturliga händelsen. Med barnasinnet kvar, bestämde sig Carola för att ta ett provåk på en aningen oväntad mackapär.

Prylen är en slags skejtboard, men med ett mekaniskt hjul i mitten – som om en vanlig skejtboard inte krävde finess nog.

På klippet svävar hon förbi på en sandstrand, när hon helt plötsligt tappar balansen och faller handlöst ner på marken. Och det är inte frågan om något platt fall, Carola tvingas ner i en splitt innan hon till slut faller platt.

Aj!

Nu varnar hon andra

Hela händelsen fångades på film, och Carola skriver att hon mår bra, även om det var smärtsamt. Hon passar nu även på att varna andra, så att inte fler ska provåka utan instruktioner.

Annons

"Och jag trodde först mitt onda knä var rökt igen men det var den andra sidans sätesmuskel som fick sig en sån rejäl smäll och omgång att det fortfarande känns som om jag råkat ut för en hjärnskakning i hela kroppen." Skriver Carola bland annat.

I kommentarerna samlas oroliga följare, och alla är överens om hur illa det såg ut.

"Nä men fyyy… det ser riktigt otäckt ut!!Förstår att kroppen fick sig en riktig omgång och att det måste ha varit oerhört smärtsamt" Skriver bland annat en person.

Ja, det såg minst sagt ut att göra riktigt ont, och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande för Carola!

Längst bak i bildspelet ser du det otäcka fallet.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram @carolaofficiell

Annons