Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola försvarar kritiserade utseendeförändringen: “Jag trivs”

15 jun, 2023, 12:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Carola
Carola slog igenom 1983. Foto: TT

Carola friar 40 år som artist och vill visa sin publik en mer kaxig sida.

Annons

Carola är en av Sveriges starkast lysande stjärnor. Vilket hon har gjort sedan genombrottet under melodifestivalen 1983, då hon bara var 16 år gammal. Sedan dess har hon gjort flera stora hits och uppträtt så de största svenska scenerna.

Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!

Carolas nya livsförändring

Nu har hon varit i branschen i 40 år och hon slår verkligen på stort. För att fira jubiléet åker Carola ut på en sommarturné där hon bjuder på både gospel, rock, pop och musikalmusik. En riktig fest så att säga.

Inför detta firandet har Carola delat med sig av både repetitioner och små inblickar i vad som komma skall. Men hon har även delat med sig av en annan resa, nämligen att hon har börjat banta.

Hon la ut ett inlägg på Instagram där hon berättade om bantningen och att hon ser sig själv i spegeln och gillar det hon ser. Men många har varit kritiska mot Carolas nya livsstil. Både i kommentarsfältet har folk reagerat men även professionella dietister.

Annons

– Att rekommendera en diet som laborerar ämnesomsättningen är absolut inte bra! Inget att leka med. Kan bli rubbning som man får leva med hela livet sen. Gå ner i vikt kan man göra utan dieter som tyvärr är kortvariga, skriver en följare i kommentarsfältet.

"Jag kan vara mer än det ni har sett"

I en intervju med Expressen förklarar Carola hur hon ser på den nya livsförändringen och hon menar att det är viktigt att hitta en balans.

– Det är ett race. Jag har sett fram emot det och få göra det här ”Four faces” och om man ska göra det så är det den här berömda balansen att inte bara vara för strikt mot sig själv men också kunna njuta av livets goda vilket jag gör också, säger hon i en intervju med Expressen.

Och trots all kritik är Carola tydlig med att hon trivs väldigt bra med sig själv och att hon kommer kunna visa en mer kaxigare sida av sig själv till publiken.

– Jag kan vara mer än det ni har sett. Jag kan vara kaxigare, jag har muskler på insidan och på utsidan som bär mig och som egentligen är ett fokus som jag också har lust att visa, säger Carola till Expressen.

Annons