Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas drama – mystiska mannen stoppad av vakter: ”Tänkte smuggla in honom”

04 jan, 2023, 14:30 

Carola Häggkvist har stött på patrull i lyxhuset i Sydafrika. Nu berättar hon om dramat.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det har nog inte undgått någon att artisten Carola Häggkvist, 56, älskar Sydafrika! Hon och expojkvännen Jimmy Källqvist köpte ett hus i Hout Bay utanför huvudstaden Kapstaden 2016. Där delar familjen på 218 kvadratmeter, fördelat på tre sovrum och ett vardagsrum.

Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!Brand logo
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

Och tomten, som är 514 kvadratmeter stor, rymmer även ett garage med plats för två bilar! Prislappen för lyxvillan landade på drygt 3,2 miljoner kronor. Trots att hon och Jimmy gick skilda vägar 2019 står de fortfarande som gemensamma ägare till huset.

Därför har Carola hus i Sydafrika med exet Jimmy Källqvist

Anledningen till köpet och varför platsen ligger henne så varmt om hjärtat beror på dottern Zoe.

– Eftersom Zoe kommer från Sydafrika tycker jag att det är viktigt att hon får ha ett liv även där, har Carola sagt i en intervju med Vi i villa.

Annons

Men Carolas vistelser i lyxvillan är inte bara till för att semestra. Nej, hon är också djupt engagerad i välgörenhet och ideellt arbete.

Carola befinner sig faktiskt just nu i sitt älskade Sydafrika och njuter av den 30-gradiga värmen, men stjärnan har stött på patrull. Hon har blivit indragen i ett drama som hon avslöjar i ett inlägg på Instagram.

– Närmre 30 grader idag och jag kunde inte låta bli att börja röja bort lite grenar som inte såg så ’glada’ ut i väntan på vår fina trädgårdskille Amos. ( Som blev stoppad vid grinden av vakter för Estate’n vi bor i pga det är en Public holiday today.. och då ska det vara lugnt på området. Även om han bara använder trädgårds sax etc, skriver Carola.

Carola Häggkvist med expojkvännen Jimmy Källqvist 2018.
Carola Häggkvist och expojkvännen Jimmy Källqvist står som gemensamma ägare till lyxhuset i Sydafrika.

Carola Häggkvist stoppad av vakter – nära bryta mot alla regler

Hon behövde verkligen trädgårdsmästarens hjälp och var nära att använda sig av en, kan man säga, okonventionell metod för att se till att jobbet skulle bli gjort.

– Först tänkte jag smuggla in honom i bilen och åka förbi grindvakterna. Men sen tänkte jag att det kan vara bra att lyda reglerna där man bor ändå. Respektera dem även om man har andra åsikter och inte håller med.) Det blev bra, skriver Carola vidare i inlägget.

Dramat verkar ändå ha löst sig galant. Vilken tur!

Foto: TT, Instagram

Annons