Carola Häggkvist med oväntat besked om expojkvännen Jimmy Källkvist

Carola Häggkvist och Jimmy Källkvist

Carola Häggkvist förvånar med oväntade ord om expojkvännen Jimmy Källkvist.

Slå på ljud

Carola Häggkvist och Jimmy Källkvist träffades på en spelning i Stockholm. Tycke fattades, som man brukar säga, och snart var Carola redo att berätta öppet om deras kärlek.

– Mitt i allt har jag fått möta en fantastisk, fantastisk man, sa hon till Expressen efter att hon blivit tillsammans med Jimmy.

Jimmy blev inte bara Carolas pojkvän, han var också hennes basist. 2014 åkte de på turné tillsammans och därefter började Jimmy spela i Carolas band.

Carola Häggkvist och Jimmy Källkvist – så lever de

Carola Häggkvist och Jimmy Källkvist

Carola och Jimmy Källkvist har fortfarande en stark relation.

Men kärleken brann hett och fort. 2019 meddelade paret att de gått skilda vägar – med vänskapen intakt.

Och när Jimmy fyllde år i veckan visade Carola med all önskvärd tydlighet att hon fortfarande känner starkt för sin expojkvän. Hennes grattishälsning på Instagram var översvallande.

"Idag fyller han år och honom vill vi hylla!! Hurra för dig idag och alla andra dagar kära Jimmy 51 år. Så tacksam för vår fina gemenskap Jimmy och allt vi upplevt och det viktiga förtroende vi får förvalta gentemot älskade Zoe som vi båda har så kär. Tack för att du finns i våra liv. Snart kommer vi med tårta till ditt nya fina hus! (Där vi blir grannar. hi hi) GRATTIS – Kramar från C & Z och Amadeus. Ps. Vill du gratta Jimmy till både inflytt i hans nybyggda fina hus första parkett vid stenladan i Steninge & hans födelsedag så önskar han sig växter i trädgården.. stora som små! Ställ gärna vid garageinfarten", skriver Carola i bildtexten.

"Han kommer över"

Carola och Jimmy bor ett stenkast ifrån varandra i Steninge Slottsby utanför Stockholm. Det hade inte fungerat om det inte vore för att de forna turturduvorna numera är såta vänner.

– Jag och Jimmy har jättebra kontakt, vi hörs i princip varje dag och Zoe säger hej till honom på telefonen, sa Carola till Expressen 2020.

– Han jobbar på sitt hus här alldeles i närheten, han kommer över och tar en kaffe och vi snackar och pratar.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"