Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvist och kändismannen syns ihop efter att det sa ”klick” i rutan!

22 maj, 2024, 09:30 
Carola strålar!
Annons

Sångfågeln Carola Häggkvist har många bollar i luften. Snart drar hon ut på sommarturné, och kickar igång den på festivalen Drömmen i helgen.

I veckan hade Carola ett annat viktigt åtagande. Då återförenades hon med en välkänd profil, som hon setts ihop med förut.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Carola Häggkvist ny ambassadör

Förutom att Carola är en underhållande av rang med en imponerande pipa, använder hon gärna sin plattform för att belysa viktiga frågor.

Det har hon gjort nu, när hon blivit en av ambassadörerna för Hjärtuppropet. Hjärtuppropets initiativtagare är Björn Jadeland, som ihop med partners och företag jobbar för att rädda liv vid hjärtstopp.

Annons

– Hjärtuppropet är ett initiativ och ett projekt med syfte att informera, engagera, utbilda och bidra till att fler liv kan räddas vid plötsligt hjärtstopp, skriver man på hemsidan.

– Fler behöver lära sig hjärt-lungräddning, vi behöver fler hjärtstartare och de måste vara tillgängliga för alla.

Carola Häggkvist syns med kändismannen

Till sin hjälp har de ambassadörer för att sprida ordet och rikta uppmärksamhet till frågan, däribland Thomas Ravelli, Lasse Kronér, Sara Sjöström och Marianne Mörck.

Och så Carola, såklart! I veckan hade ambassadörerna ett möte, och Carola postade glatt bilder från den lärorika dagen. Då återförenades hon också med en gammal vän: författaren David Lagercrantz.

Carola och David var med i samma säsong av Stjärnorna på slottet 2022 och nu har deras vägar alltså korsats igen – vilket kärt återseende, och vilken fin vänskap!

David Lagercrantz och Carola Häggkvist
Foto: Instagram

Foto: TT

Annons