Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvist visar upp nya tillskottet i familjen

01 jul, 2022, 14:50 
AvMinna Sarpaneva
Carola Häggkvist, Zoe Häggkvist och Amadeus Sögaard

Självklart ska alla familjemedlemmar vara med på semestern.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist, 55, är inte någon som skyggar undan för sociala medier. Hennes nära 230 000 Instagram-följare får ofta insyn i sångerskans liv.

Carola och dottern Zoe Häggkvist, 13, njuter just nu av semestern tillsammans på Gotland och följarna har redan fått flera uppdateringar från resan. Och det verkar som att familjen Häggkvist har det riktigt härligt på sin semester!

Nu visar hon även upp familjens nyaste tillskott som självklart också är med på resan.

Carola Häggkvists stora kärlek för familjen

Att Carola är familjekär är inget nytt. Hon delar ofta bilder på barnen Amadeus, 24, och dottern Zoe, 13, som hon adopterade år 2012 efter att hon länge velat ge Amadeus ett syskon.

Annons

Så att även familjens nyaste tillskott, kattungen Gucci, plötsligt dök upp bland bilder på vackra solnedgångar, stranden och familjens dagsaktiviteter på Gotland, är inte förvånande.

Under en bild på den bedårande kattungen skriver Carola:

"Vilken hållning på Gucci idag! 👏🏼👏🏼👏🏼 ’Rak i ryggen som en fura’ Blev tvungen att fiska fram kameran asap. Hon går omkring bland husen här i Strandbyn och äger varje meter. Hon lattjar bland blommor och bin mellan sina små sömn-pass medan Karin, Desiree & jag suttit och jobbat med boken från morgon till kväll. Tonåringarna badar i poolen och så äter vi tillsammans. Jag tror att jag får en ledig helg. Älskar hur lilla kattungen lockar fram så mycket glädje och kärlek till vår lilla familj. Glöm inte plocka bort fästingar på dina husdjur och även på dig själv. Dags att ta fästing sprutan igen väl? Hög tid nu. Gulp. Stor kram C & Z och så Gucci."

Kattungen var en födelsedagspresent

Carola har tidigare visat upp kattungen, som var en 13-årspresent till Zoe, vid flera tillfällen.

Det har dock gått ett tag sedan följarna senast fick sig en skymt av den lurviga familjemedlemmen så det är inte svårt att förstå att kommentarsfältet är fullt av kommentarer från följare som är fullkomligt förälskade i ljuvliga Gucci.

Vi hoppas att Carola, Zoe och Gucci får en fortsatt underbar semester.

Foto: TT, Instagram/carolaofficiell

Annons