Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola kom hem till oväntade efterfesten - återhämtar sig fortfarande

28 jun, 2022, 04:00 

Efter det stora uppträdandet på Gröna lund och annat håll-igång väntades mer av kvällen. Carola Häggkvist kom hem till en livlig efterfest i onsdags.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

I onsdags stod en av landets mest folkkära artister, Carola Häggkvist tillsammans med den internationellt framgångsrika Zara Larsson på Gröna Lunds stora scen. Det fick verkligen igång publiken när Carola gjorde sällskap med Zara Larsson på scenen och dem körde succélåten "Säg mig var du står"

Det var strålande väder och artistkollegorna tog emot massor av jubel från publiken och de flesta stod redo för att filma det ikoniska framträdandet.

Carola fick en känslostorm

Carola var tagen av publikens reaktioner på framträdandet och hyllade samtidigt sin artistkollega genom sitt instagraminlägg.

– Håller fortfarande på att hämta mig efter onsdagens explosion på Gröna Lund med Zara ( som verkligen var smashing )

Annons

Carola Häggkvist har med sin artistkarriär blivit van vid ett hektiskt schema och att ha mycket som händer runt omkring henne. Men under onsdagens sena kväll var det helt klart intensivt... till och med för Carola Häggkvist. Hon förklarar att uppträdandet på Gröna lund drastiskt följdes av en sommarfest.

– Noppes SOMMARFEST direkt efter med fullt dansställ! Sen när jag jag kom hem till Steninge var det visst efterfest i mitt hus .. ha ha Love it. Min granne Rosanna & co hade tillsammans med Jimmy ( som också kom från festen ) öppnat upp mitt hus och swim spa’t så vi alla kunde bada i den ljusa natten..., skriver hon vidare på instagram.

Carola: Jag behövde det

Somliga kan tänkas bli besvärade av att upptäcka festligheter i sitt hus utan vidare förvarning. Men Carola - hon är inte en av dem.

Hon hade inget emot efterfesten och badet därtill - hon vände det snabbt till något gott och menar att det helt klart behövdes i slutet av kvällen.

– Jag behövde det då jag fortfarande var varm efter framträdandet med Zara och den enorma publikresponsen!!

Slutet gott allting gott!

Foto: Instagram

Annons