Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists lycka! Se bilderna inifrån nya lyxlägenheten

12 feb, 2023, 14:00 

Nu delar Carola Häggkvist med sig av bilderna från den nya fantastiska lägenheten!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Sedan flera år tillbaka har artisten Carola Häggkvist, 56, bott i sitt drömhus i Steninge slottsby i Sigtuna, tillsammans med dottern Zoe, 14.

Här har familjen en stor tomt och en tillhörande lada där Carola årligen brukar hålla julkonserter. Men i november avslöjade artisten att hon investerat i en lägenhet i stan, så att Zoe ska ha närmare till skolan!

"I februari får Zoe och jag det närmre till hennes skola i Sthlm då jag hittat en charmig liten vindsvåning i närheten, med kvällssol!! Längtar. Då får vi det bästa av 2 världar just nu. Tacksam. Allt har sin tid.", skrev Carola då på Instagram.

Se bilderna inifrån Carola Häggkvists nya lyxlägenhet!

Och nu har Carola och Zoe äntligen fått nycklarna till det nya hemmet!

Annons

På lördagskvällen delar artisten med sig av några bilder inifrån den lyxiga och vackra lägenheten. Wow säger vi bara!

"Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’", skriver Carola på Instagram.

"Ja så nu har min dotter & jag äntligen gått in för landning i Sthlm i vår nya bostad. Det blev en liten men naggande god vindsvåning med gångavstånd till Zoes skola och en underbar terrass med dags & kvällssol till mig!! 🙌🏼 Hurra. Så tacksam. Snart ska jag heja på alla grannarna och bjuda dem på lite tårta också, tänkte jag", fortsätter hon.

I kommentarsfältet under inlägget har hundratals av Carolas vänner och följare skickat fina gratulationer och hälsningar.

"Fantastiskt! Tänk att det blev så bra till slut!!", skriver artistkollegan Charlotte Perrelli.

"Ser helt ljuvligt ut! Grattis!!!!", skriver Carina Berg.

"Så fint! Och himlen så nära inpå… Vackert!", skriver Sonja Aldén.

Annons