Carola Häggkvists lycka! Se bilderna inifrån nya lyxlägenheten

Carola Häggkvists lycka! Se bilderna inifrån nya lyxlägenheten

Nu delar Carola Häggkvist med sig av bilderna från den nya fantastiska lägenheten!

Allt om Carola Häggkvist!
0:54

Efter reklamen: Allt om Carola Häggkvist!

(0:54)

Slå på ljud

Sedan flera år tillbaka har artisten Carola Häggkvist, 56, bott i sitt drömhus i Steninge slottsby i Sigtuna, tillsammans med dottern Zoe, 14.

Här har familjen en stor tomt och en tillhörande lada där Carola årligen brukar hålla julkonserter. Men i november avslöjade artisten att hon investerat i en lägenhet i stan, så att Zoe ska ha närmare till skolan!

"I februari får Zoe och jag det närmre till hennes skola i Sthlm då jag hittat en charmig liten vindsvåning i närheten, med kvällssol!! Längtar. Då får vi det bästa av 2 världar just nu. Tacksam. Allt har sin tid.", skrev Carola då på Instagram.

Se bilderna inifrån Carola Häggkvists nya lyxlägenhet!

Och nu har Carola och Zoe äntligen fått nycklarna till det nya hemmet!

På lördagskvällen delar artisten med sig av några bilder inifrån den lyxiga och vackra lägenheten. Wow säger vi bara!

"Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’", skriver Carola på Instagram.

"Ja så nu har min dotter & jag äntligen gått in för landning i Sthlm i vår nya bostad. Det blev en liten men naggande god vindsvåning med gångavstånd till Zoes skola och en underbar terrass med dags & kvällssol till mig!! 🙌🏼 Hurra. Så tacksam. Snart ska jag heja på alla grannarna och bjuda dem på lite tårta också, tänkte jag", fortsätter hon.

I kommentarsfältet under inlägget har hundratals av Carolas vänner och följare skickat fina gratulationer och hälsningar.

"Fantastiskt! Tänk att det blev så bra till slut!!", skriver artistkollegan Charlotte Perrelli.

"Ser helt ljuvligt ut! Grattis!!!!", skriver Carina Berg.

"Så fint! Och himlen så nära inpå… Vackert!", skriver Sonja Aldén.