Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola har nåtts av tråkigt besked – efter upptäckten med nära vännen: "Katastrof"

28 mar, 2024, 14:00 
Louise Wibergh Lenti
Trots den stora framgången möts kändismannen nu av en hel del kritik.
Annons
Jätteskandalen skakar Masked singer – varje årBrand logo
Jätteskandalen skakar Masked singer – varje år

Carola Häggkvist har, liksom resten av kändiseliten, ett väldigt vackert hår. Det glänsande Hollywood-svallet kommer däremot inte gratis utan det skapas av stjärnfrisören Bobby Oduncu.

Bobby Oduncu, Carola Häggkvist, galapremiären av dokumentärfilmen ’Who the fuck is Bobby?’
Bobby och Carola på galapremiären av dokumentärfilmen ’Who the fuck is Bobby?’ på Mälarpaviljongen i Stockholm.Karin Törnblom/TT

Bobby är en av Sveriges främsta frisörer som utöver Carola har kunder som Carolina Gynning, Melinda Jacobs, Danny Saucedo, Åsa Ingrosso och Richard Sjöberg.

En nära vän

Vänskapen mellan Carola och Bobby har sträckt sig långt över tiden i frisörstolen – de är genuina vänner som umgås privat. Titt som tett kan man se stjärnfrisören dyka upp på Carolas Instagram.

Annons

Ett exempel är när vännerna möttes upp i höstas mitt under en hektisk dag för att få vitamininjektioner i armen.

Carola Häggkvist, Bobby Oduncu, vitamininjektion
Carola och Bobby får en "vitamincocktail på dropp" som ska tillföra lite extra energi.Instagram carolaofficiell

"Och innan musikmötet fick Bobby och jag en dunder vitamininjektion intravenöst! Den behövde min kropp efter sommarens olika scen bravader!!" skriver Carola i inlägget.

Plötslig kritik mot Bobby

Trots att Bobby är omtyckt av hela kändiseliten har han nu fått en hel del kritik. Det gäller hans hårproduktsmärke Bobbys Hair Care som nu sägs orsaka dramatiskt håravfall.

Företaget är ekonomiskt framgångsrikt, det omsatte enligt Nyheter24 över 30 miljoner kronor 2022 och har stöd från flera kända influencers som gladeligen visar upp hans produkter i sociala medier.

Annons

Även om kändisarna är supernöjda har det däremot dykt upp fler och fler recensioner från privatpersoner som är förskräckta av resultatet de upplevt efter användning av produkterna.

"Katastrof", "Mitt hår blev förstört" och "Tappat mycket mer hår nu än vad jag gjort tidigare" är bara några av de recensioner som går att läsa på skönhetssajten Lyko.

De besvikna rösterna har även återfunnits i kommentarsfältet hos Melinda Jacobs som under en tid samarbetat med Bobby och hans produkter. Även om Melinda är nöjd finns det flera röster som uttrycker stark kritik.

"Började tappa mer hår än vanligt av detta schampo & balsam, har aldrig hänt när jag använt andra märken" skriver en följare.

Svarar på kritiken

Bland kommentarerna på Melinda Jacobs inlägg har Instagramkontot Bobbys gått in och svarat på den kritik som skrivits.

"Schampot innehåller ingenting som kan orsaka håravfall, så schampot i sig kan inte orsaka håravfall. Däremot kan man, om man får en reaktion, uppleva ökat håravfall – detta gäller dock oavsett vilket märke/schampo man använder, då allergier eller överkänslighet kan uppträda från i princip vilken produkt som helst." skriver de.

Vidare hänvisar de till att håravfall kan bero på andra faktorer så som ändrad kost, hormoner eller stress.

Carola Häggkvist har inte uttalat sig kring kritiken men vi kan anta att hon stöttar sin kära vän fullt ut.

Foto: TT

Annons