Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola helt förtvivlad – upptäckten mitt i julmyset

22 dec, 2023, 20:31 

Åh nej – Carola berättar om upptäcken.

Annons

Carola Häggkvist är en av landets mest älskade artister – och en okrönt juldrottning. Efter ett hektiskt år, där hon firat 40 år som artist, får hon äntligen kliva av scenen och njuta av ledigt.

Men då gick allting plötsligt snett.

Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carolas ord om slutet – tackar för sig

För att uppmärksamma sitt jubileum har Carola varit på turné i princip hela året, med showen Carola 4 faces. Där bjöd hon på konserter i alla sina olika genres: rock, pop, musikal och gospel.

Annons

Hela kalaset gick i mål med temat gospel-jul, och om det är någon som vet hur man gör julkonserter är det givetvis Carola. I fjol var hon på hyllad turné med Måns Zelmerlöw, och annars brukar hon ge sina konserter i Slottsladan i Steninge slottsby, ett stenkast från sitt hem.

Ja, efter detta år fick alla som ville se Carola live möjligheten att göra det. I veckan gjorde hon årets sista konsert, och delade några ord om känslorna efteråt på Instagram:

– Stämningen som infann sig av värme, en del skarpa mellansnack & så mycket kärlek från publiken som rörde mig till tårar redan vid min entré. Jag kände mig stabil och närvarande timmarna innan och stor frid infann sig i hela kroppen. Så skönt. Och jag gladde mig över vad vi skulle få ge publiken. Alla verkligen leverade fantastiskt o allt gick över förväntan.

Carola Häggkvist trista upptäckt strax innan julfirandet

En välförtjänt ledighet som väntar Carola nu, med andra ord. Hon har lämnat Stockholm för att fira jul med nära och kära, och hoppade under fredagsmorgonen på flyget norrut.

Annons

Och det är då hon gör den trista upptäckten: hon har glömt att packa med sig hummern till julbordet!

Carola ser minst sagt förtvivlad ut när hon inser sin miss, men vi hoppas hon kan njuta av julmat ändå – utan hummer.

Här är Carola glad och förväntansfull.
Sen inser hon att något saknas i packningen.
Åh nej!

Foto: TT/Instagram

Annons