Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Carola sprudlar av glädje – visar upp kärleken på födelsedagen!

08 sep, 2023, 13:30 

Carola Häggkvist firar 57 år – med en rejäl dos kärlek!

Annons

Sångfågeln Carola Häggkvist firar i år 40 år som artist, och den 8 september 57 år på jorden! Mer än hälften av dessa har hon alltså tillbringat på scenen, och så lär hon fortsätta.

Dagen firar hon med nära och kära, och en alldeles perfekt dos kärlek.

Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist hektiska schema – berättar i Nyhetsmorgon

Carola har ett fullspäckat schema – hon har varit på turné ända sedan april! Och för ett litet tag sedan meddelade hon att hon växlar upp sina traditionsenliga julkonserter som brukar äga rum nära hemmet i Steninge slott.

Annons

I år byter hon ladan mot arena, för att sjunga sin gospel-julshow i mäktiga Scandinavium i Göteborg. Men innan dess fortsätter turnén Carola 4 faces.

När hon har tid att varva ned? Ja, det undrade även programledarna i Nyhetsmorgon när Carola gästade programmet för någon vecka sedan:

– Jag behöver inte så lång tid. Typ tre veckors semester har jag aldrig haft. Jag andas in och hoppar på tåget. Jag blir styrkt och stärkt av kreativitet, sa hon då.

Carola Häggkvist visar upp kärleken på födelsedagen

På självaste födelsedagen lyckades Carola dock få sig en lucka i schemat, som hon tillbringade på bästa möjliga sätt. Ja, förutom en snabb makrillslunch i bilen och synundersökning, det vill säga.

Annons

Men det blev bättre. Hon fick finbesök av sin älskade son Amadeus – och på bilderna ser man hur kärleken mellan mor och son spritter!

– Men det bästa av allt var när sonen kom å skulle låna bilen under helgen och jag fick äntligen krama och HÅLLA OM honom!! I hissen, i receptionen, på gatan, tills han tyckte att det räckte nu. Iallafall framför kameran, vilket jag förstår, skriver Carola på Instagram.

Carola ger sin son Amadeus en puss på kinden
Carola kramar sin son Amadeus i en hiss
Annons

Senare under dagen väntade ännu mer kvalitetstid med nära och kära.

– Nu vaknar Zoe och jag hos väninnan Bente i saltis och ska snart in till stan och fira med lite frukost på stan med väninnorna.

Foto: Instagram

Annons