Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola träder fram med kärleken efter alla singelår – kopplingen till Pernilla!

07 sep, 2023, 19:02 

Carola Häggkvist tänker på det Pernilla Wahlgren sa om kärlekslivet en gång i tiden.

Annons

Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren var båda enorma på 80- och 90-talet, men bakom schlagerdrottningarnas färgsprakande och glada scenframträdanden dolde sig en pågående konflikt.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Kvällstidningarna eldade på konkurrensen och när de båda skulle tävla i Melodifestivalen 1991 var stämningen så dålig att de vägrade att samtala med varandra.

– Jag och Carola sa inte ett ord till varandra under de där repetitionerna. Alltså, det fanns inte på kartan, har Pernilla Wahlgren tidigare sagt i SVT-programmet "Stjärnorna på slottet".

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren var en gång i tiden bittra rivaler.

Carolas och Pernillas lycka!

Men i somras verkade relationen ha blivit betydligt bättre. Carola gästade Pernilla Wahlgrens Allsång på Skansen och programledaren lät henne både sjunga och delta i en blomkastartävling.

Efter programmet var det tydligt att stridsyxan var begravd. Carola och Pernilla var inte längre bittra rivaler, faktum var att de till och med såg ut att trivas i varandras sällskap.

Bara ett halvår tidigare hade de dessutom varit i fjällen samtidigt och Carola passade då på att stråla samman med Pernilla och hennes fästmän Christian Bauer.

Annons

”Vilken gullig och skön tjej hon är Pernilla! Så genuint glad för hennes skull med kärleken och för alla framgångar hon är med om nu. Helt otroligt vad tajming och ihärdigt arbete kan göra!”, skrev Carola.

”Känt mig lite som Pernilla”

Men innan Pernilla hittade sin stora kärlek hade hon varit singel i flera år. Hon beskrev sitt kärleksliv som ”me, myself and I”.

– Jag trivs förträffligt med det, till och med lite för bra för att vara sugen på att dejta. Jag är en väldigt, väldigt lycklig singel, sa Pernilla Wahlgren i Hälsoliv.

Annons

Det är ord som Carola går runt och tänker på när hon själv nu varit singel i flera år. När hon i radioprogrammet ”Lotta Bromé på Mix Megapol” får frågan om sitt singelliv svarar hon så här:

– Jag är rätt nöjd. Jag önskar att det hade varit ”hello darling, där är du ju”, men den där drömsnubben kanske inte vågar närma sig mig och jag tänker lite på hur han ska hitta mig. Jag har känt mig lite som Pernilla sa för några år sedan, man kan leva utan men jag vet att jag skulle uppskatta tvåsamheten.

Pernilla Wahlgren
Innan Pernilla Wahlgren träffade sin stora kärlek i Christian Bauer var hon lyckligt singel.

Foto: TT

Annons