Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas återförening med dottern Zoe, 14 – efter tiden isär

01 aug, 2023, 09:30 
Minna Sarpaneva
Carola och Zoe Häggkvist
Foto: TT

Carola visar upp dagen med dottern på sociala medier.

Annons

Carola Häggkvist, 56, har minst sagt ett fullspäckat schema den här sommaren. Hon har bland annat gästat Allsång på Skansen, hon firar 40 år som artist och är dessutom mitt uppe i en sommarturné.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Zoe Häggkvist visar upp förändringen

Som så många andra så gillar Zoe Häggkvist, 14, att experimentera med sin look. Carola drar sig inte för att hylla dottern och visar ofta upp Zoes olika looks på Instagram.

För lite mer än månad sedan visade Zoe upp en ny, blond frisyr, efter att tidigare i våras ha snaggat håret. Dessutom matchar hon det blonda håret med blekta ögonbryn.

Carolas mys med barnen

Trots att Carolas schema är fyllt till bredden fick hon nyligen lite egentid med dottern – och det blev minst sagt en härlig återförening.

Annons

Artisten delade häromdagen med sig av rad bilder i ett Instagraminlägg där hon berättar att dottern, Zoe, har varit iväg på kollo på Barnens Ö. Zoe har besökt kollot även tidigare år, men nu har hon alltså nyss kommit hem.

"Så kom hon äntligen hem igen från ett lyckat kollo på Barnens Ö även i år! Ååh som jag längtat. Men också så bra att veta att ens barn haft det bra medan man jobbat som en gnu."

Carola passade därför på att njuta av en härlig dag tillsammans med sin dotter, där de bland annat åt lunch och fikade. Senare fick de även sällskap av Carolas son, Amadeus Sögaard, 25.

Så mysigt!

Annons