Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas besked om kärlekslivet: "En nolla"

26 jul, 2021, 15:30 
AvIndra Nordemar

Carola Häggkvist är en av årets stora namn som fått äran att uppträdda på Solliden Sessions. Konserten blev lyckad och livet verkar flyta på rätt bra för artisten. Men ur en aspekt går det mindre bra – nu berättar hon om kärlekslivet.

Annons
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!Brand logo
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!

Carola Häggkvist var en av sommarens höjdpunkter när hon uppträdde på Sollidenscenen. Nästan hela kungafamiljen var samlad och njöt av Carolas ljuva toner samtidigt som prinsessan Estelle dansade loss till hitlåten "Hey Mickey."

Även artisten själv verkar vara nöjd med framträdandet, men något hon är mindre nöjd med är kärlekslivet.

Carola Häggkvist om kärlekslivet: "Obefintligt!"

I en intervju med Aftonbladet berättar hon att karriären, ekonomin och framtidsplanerna är på topp, men att det går mindre bra med kärlekslivet.

– Vilket kärleksliv? Så är det liksom, säger hon i intervjun.

När hon ska betygsätta det icke existerande kärlekslivet säger reportern "Det låter som en etta?", varpå Carola svarar:

– Det låter som en nolla! Obefintligt! Mina mobiler lägger ner, jag kommer inte ens in på några dejtingappar längre, tänkte jag säga.

Carolas oväntade möte med fotograf på Öland

Vidare berättar hon om en händelse på Öland, Carola fick bilskjuts av en fotograf och de hade då stannat på vägen för att gå in i en smyckesbutik. Men då fick en annan fotograf syn på dem och trodde att de var ett par, men hon understryker att så verkligen inte är fallet.

Annons

– Men så kom vi ut där och blev tvungna att börja smyga för att inte den andra fotografen skulle följa efter och ta bilder. Jag fick be någon hämta mina saker i hans bil. Det är inte svårt att få napp, det kan jag inte säga. Men det har inte klickat nånstans för mig. Jag tror ju på de här sköna naturliga mötena. Det är det som är det roliga. Så just nu är det så med kärlekslivet, så är det väl när man har barn också. Man kanske ska skaffa hund? Det får bli ersättningen.

Vi får önska Carola bättre lycka gällande kärlekslivet i fortsättningen!

Foto: TT

Annons