Carolas beteende på kändisfesten chockade alla – Kristin Kaspersen såg allt

25 jul, 2022, 16:00 

Det var ingen som trodde detta!

Annons

En av vår tids största underhållare är artisten Carola! Melodifestivalen-stjärnan står för riktigt imponerande meriter, och med sin sprudlande personlighet har hon en självklar plats på Sveriges stjärnhimmel.

Trots alla år på nacken i branschen har hon fortfarande det i sig att överraska rejält – och det är precis vad hon gjorde.

Profiltäta festen

Det var på stjärnryttaren Peder Fredricson och frun tillika ryttaren Lisen Bratt Fredricson som under helgen bjöd in till storslaget galej. Med deras kändistäta kontaktlista kan man lugnt säga att det var stjärntätt i lokalerna, och firandet såg ut att ha blivit oerhört lyckat.

"Galet rolig, härlig, kärleksfull och helt underbar fest! Tack tack tack!!!" Skriver bland annat Kristin Kaspersen under ett inlägg från festen.

En underbar kväll för det mycket framgånsrika paret, som träffades när Peder tränade kavaljerskuskarna på Hovstallet i Stockholm.

Recept.se Nyhetsbrev

För Peder var Lisen "partytjejen med vackra och spännande ögon". Lisen såg Peder som en "snygg kille som körde runt i en trasig Volvo", har paret sagt till Damernas värld.

Annons

Idag, över tjugo år senare, är paret gifta med tre barn.

Carolas oväntade agerande

Kändistätt alltså, både på gästlistan, men också om man kikar på vem som stod för underhållningen. Det var såklart ingen annan än Carola som dök upp på scenen, i sin ljuvliga rosa drömklänning som hon bar när hon sjöng för kungafamiljen under Victoriadagarna i fjol.

Hennes framträdande var också en riktig överraskning för gästerna skriver Kristin Kaspersen, som inte anade nånting! Speciellt glad verkar just Kristin också ha blivit, som la ut en bild på de två profilerna från kvällen.

"Carola kom och överraskade på festen igår. Succé! Vi hann med lite prat innan på småtimmarna och hon åkte vidare. Alltid lika sprudlande! Vilket proffs du är!" Skriver Kristin.

Annons

Carola svarar och tackar, och skriver att hon blev så glad av att se Kristin på festen. Hon verkar även vara god vän med värdparet, och delar lite bilder från kändisfesten.

Det verkar ha blivit succé för schlager-drottningen!
Annons

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons