Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquists ilskna markering mot stjärnan – inför alla följare

25 jul, 2022, 12:00 

Han verkade inte nöjd, det är en sak som är säker.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Nyhetsmorgon-profilen Steffo Törnquist är inte rädd för att säga vad han tycker, och förmodligen är det en stor del av anledningen bakom att han klättrat sig upp och blivit en favorit i rutan.

Nu är det en världsstjärna som fångat hans uppmärksamhet – och Steffo är inte nöjd.

Kollegan på plats

Fredagskvällen var lite extra festlig för runt 36 000 glada musikälskare. Världsstjärnan Lady Gaga hade nämligen tagit sig till Sverige, närmare bestämt Stockholm, efter långa pandemiår för en storslagen konsert.

På Friends Arena i Solna gjorde hon en hyllad konsert – under en av årets varmaste dagar. Och nästan alla var på plats, kändes det som i alla fall.

Nyhetsmorgon-stjärnan Soraya Lavasani tog en paus från flyttstöket, som visserligen börjar bli klart, för att se på världsstjärnans spelning. Hon passade dessutom på att ta en så kallad "Staycation", det vill säga en semester, fast att man stannar i sin hemstad. Lyxigt värre!

Annons

"Fulltankad med energi efter en riktigt härlig kväll med härlig vän!Queen Gaga levererade - likaså hotellfrukosten. TACKAR!!" Skrev hon på Instagram och gav bra betyg.

Kritiserar innehållet

Ja, och så var ju Steffo Törnquist också på plats. Vad han tyckte om själva spelningen förtäljer inte historian, men helt nöjd med evenemanget var han inte.

Han berättar på sin Instagram att han "köpt apdyra plåtar", alltså väldigt dyra konsertbiljetter, och därmed fick en liten presentpåse av arrangörerna. Sådana kan ingå när man köper VIP-biljetter, för att höja värdet och ge valuta för pengarna. Kitet, som brukar innehålla små souvenirer med artistens logotyp, var han inte nöjd över.

Han beskriver det som en "plasthistoria bottenfylld små saker utan synbart användningsområde." Vad denna påse innehöll, ja det tog han faktiskt inte ens reda på.

"Och eftersom jag inte är åtta år tänker jag inte ens öppna och undersöka detaljerna."

Vi har tagit reda på vad påsen innehåller, och innehållet ska enligt andra köpare som laddat upp bilder på påsen vara följande:

En handduk, åtta små pins, ett laminerat VIP-kort med nyckelband och en genomskinlig mindre väska att bära sakerna i.

Inget som föll Steffo i smaken, alltså!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons