Carolas enorma lycka efter alla år! Kärleksfulla orden: "Att du finns med mig"

Carolas enorma lycka efter alla år! Kärleksfulla orden: "Att du finns med mig"

Nu sätter artisten ord på lyckan!

Carola Häggkvist tillhör några av våra absolut starkast lysande stjärnor. Hon har ju underhållit svenska folket i otaliga år – och visar inga tecken på att sakta ned.

Än idag har Carola minst sagt flyt. På sin Instagram sätter hon nu ord på den ofattbara lyckan, och i kommentarsfältet flödar hyllningarna in!

Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”
0:39

Efter reklamen: Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

(0:39)

Slå på ljud

Carolas hemlighet om Amadeus – avslöjas efter alla år

Carolas glädjebesked – efter alla år

Det är ju så att Carola har ett alldeles speciellt år framför sig. Alla år på scen ska nämligen uppmärksammas, 2023 är den hela 40 år sedan hon tog hela Sverige med storm med låten Främling i Melodifestivalen!

Carola Häggkvist 16 år gammal som sminkar sig

Carola har underhållit i hela 40 år.

Roger Lundsten/Kamerapress/TT

Krisen i familjen Häggkvist – situationen som urartat

En 16-årig Carola klev 1983 upp på scenen, och inte visste hon då vilken karriär hitlåten skulle bana väg för. Framgångarna kom snabbt. När hon samma sommar begav sig ut i folkparkerna med Främling slogs besöksrekord på besöksrekord, och albumet blev ett av de mest sålda i Sverige någonsin.

Carola 1983 16 år gammal på scen framför en fullsatt publik i Göteborg

Uppståndelsen när Carola uppträdde var total!

Roger Lundsten/Kamerapress/TT

Vad som hänt efter detta är historia, och pågår ännu! Carola belönades med kungens medalj 2007 och säljer än idag slut julturnér och är ständigt aktuell.

Carola i tårar – kampen med dottern Zoe, 13, har satt spår

Carola Häggkvist egna ord enorma lyckan

40 år som artist är det inte många som kan skryta med, så självklart ska detta uppmärksammas. Carola har tidigare berättat att hon ska ha sin alldeles egna show på mäktiga Avicii Arena i Stockholm. Detaljerna är ännu hemliga, men en sak är säkert: det blir storslaget.

– Livet skall firas och det gör vi bäst tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande.

Nu väljer hon återigen att berätta om känslorna inför det stundande året, för visst blir det inte bara en dag av firande, utan ett helt år! Och även om man trott att man under 40 år sett det mesta av Carola, finns det tydligen en hel del oupptäckt som nu kommer upp till ytan...

"Yeeaah! Känner du känslan i kroppen.. ’Vårskriket’ är nära och jag är nu så galet TAGGAD på att snart äntligen få avslöja allt som mitt ’Håll käften år’ innehåller! ha ha… Okej, ’Carola - FESTEN’ heter det visst" skriver hon kryptiskt på Instagram och forsätter med en hyllning till fansen:

"Klart jag är stolt och glad över att man fortf ’rockar på’ i branschen efter 40 år på scen! Att Du finns med mig. Och att det fortfarande finns massa sätt och grepp man inte har gjort eller provat på än… Men det kommer jag göra i år!!! Som jag längtat."

Det är bara att gratta jubilaren, vilken grej!

Carola Häggkvist på scen i en rosa kavaj med en mikrofon i handen, sjungades

Vilket år för Carola och fansen.

Patrik Jonsson / TT

Foto: TT