Carola bekräftar lyckan – nu väljer hon dela med sig: “Bäst tillsammans”

15 dec, 2022, 16:12 

Sångfågeln Carola har hållit en hemlighet från alla – men nu väljer hon att berätta.

Annons

Sångfågeln Carola Häggkvist vet hur man tar ett land med storm! I hela 40 år har hon spridit musikglädje ute på scenerna, och planerar förmodligen att göra det lika länge till.

Nu har Carola ett riktigt glädjebesked att dela med sig av – och hon avslöjar en välbehållen hemlighet!

Carola Häggkvists möte med kändismannen: "Vilken natt"

Under decembermånad och slutet av november har Carola haft full upp på jobbfronten. Hon har nämligen varit ute på julturné med Måns Zelmerlöw! De har ju länge rört sig i samma bransch, men det var först nu de valde att slå sina kloka huvuden ihop och bege sig ut på vägarna tillsammans.

Deras julshow har roat folk över hela landet, och Carola har lämnat slottsladan i Stenige Slottsby där hon annars håller till för arenor. Och visst verkar hon nöjd över beslutet, på sin turné har de ju hunnit vara med om en hel del.

Som när de uppträdde uppe i norr, och var med om ett litet oväntat möte:

Annons

"Vilken natt vi hade! Ha ha, galet oväntat kul efter en kanon konsert i Hägglunds arena med Måns & Co. Klart man blev lite starstrucked att träffa hockey hjältarna Marcus Näslund och Foppa i byn, i Övik! "

Carola bekräftar lyckan

Men när julen är över, är ju så även turnén det. Däremot är Carola inte den som hänger läpp – hon behöver inte ens sakna scenen särskilt mycket. På sin Instagram berättar hon om glädjebeskedet, och den stora milstolpen i karriären.

Den 27:e maj ska hon nämligen hålla sin alldeles egna fullspäckade show i pampiga Avicii Arena, för att fira att det är 40 år sedan hon slog igenom som 16-åring med låten Främling. Och av allt att döma blir det en riktigt storslagen kväll!

Carola Häggkvist på scen i Melodifestivalen 1983
Carola 1983, när hon gick segrande med låten Främling – och hennes stora genombrott var ett faktum.

– Jag ser firandet den 27 maj som en underbar start på sommaren och en fantastisk festkväll! Livet skall firas och det gör vi bäst tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Det är inte heller det ända stora firandet som väntar nästkommande år – hela året kommer nämligen präglas av jubileet. Exakt vad som väntar är fortfarande hemligt, men den stora konserten beskrivs som bara början...

Foto: TT

Annons