Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas privata kamp bakom kulisserna – tvingades lämna mitt i turnén: "Akut"

12 dec, 2022, 09:00 
Carola Häggkvist på scen och en närbild

Nu berättar Carola om den tuffa händelsen, och stöttas av följarna i kommentarsfältet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”Brand logo
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Den nyblivna duon Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw har just nu fullt upp – det är repetioner och julkonserter dagarna i ända! Tillsammans gör de succé med showen A Grand X-mas, och underhåller folk runt om i landet.

Men mitt i turnén drabbades Carola av ett bakslag.

Carola tvingades hem mitt i julturnén

Ja, den alltjämt positiva Carola delar nu med sig på Instagram om den olustiga händelsen. Hon och Måns hade precis avverkat en stämningsfull julkonsert i Malmö, inför en slutsåld arena med en publiksiffra på 6000 personer.

Strax därpå var det dags igen, men denna gång i Skandinavium i Göteborg. Men det blev inget härligt häng och uppladdning på hotellrummet efter showen i Malmö för Carola. Istället tvingades hon under fredagsnatten ta sig till Skurup, och akut åka hem till Stockholm, berättar hon på sin Instagram.

Vad det var som hade hänt, håller hon privat. Men sångfågeln kommer med lugnande besked och berättar att allting gick bra. På lördagen tog hon sedan planet ner till Göteborg, och inte tog sångrösten stryk av det nerviga dygnet, tvärtom:

Annons

"Som blev den allra bästa för oss! Ofta kommer de största segrarna inte utan även de största utmaningar i livet. Märkligt hur det är!"

Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw på scen under deras julföreställning A grand X-mas. Carola bär en rosa klänning och tittar på Måns som gestikulerar stort.
Carola och Måns gör storslagen julsuccé!
Carola Häggkvist på scen tillsammans med Måns Zelmerlöw under deras julkonsert A grand X-mas. Carola sjunger och Måns Zelmerlöw syns i bakgrunden och tittar på Carola
Duon hade länge pratat om att göra något tillsammans, och nu hände det!

Hyllas efter ärliga orden

Ordningen är alltså nu återställd, och på sin Instagram visar hon att dottern Zoe nu är med på vägarna. I kommentarsfältet sluter följarna och konsertbesökare upp, och stöttar Carola. Dessutom verkar de tycka likt Carola själv, att konserten i Göteborg blev en av de bästa, trots hennes bekymmer i privatlivet.

En bild på Carola Häggkvist och dottern Zoe med två kvinnor från Carolas Instagram med texten: "Turnébrudar"
Ordningen återställd inför att julkonserten intog Göteborg.

"Tack för igår kväll. Ni var så bra!! Hoppas att det ordnar sig, det som hänt i det privata för dig. Massor med kramar till dig." Skriver en följare.

"Ja jag har aldrig hört dig sjunga så bra som du gjorde i Scandinavium denna lördagen! 🙌 Tack Gud för din omsorg!" Instämmer en annan.

"Du är fantastisk & otroligt stark! Inte lätt att hänga med i Livets berg & dalbana men allt ordnar sig på något sätt! Hopp & tro! Allt kommer bli bra! ❤️🙏Tack för fantastisk konsert & fina samtal!" Peppar en tredje.

Foto: TT

Annons