Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas ex-pojkvän bryter tystnaden – så är relationen idag

06 apr, 2023, 10:00 

Så är relationen mellan Carola Häggkvist och ”Kicken” idag!

Annons

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist firar 40 år som artist. Schemat verkar mer fullspäckat än vanligt och under året kommer hon bege sig ut på turné för att fira alla år på scen.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Hon befinner sig på en bra plats i livet och är nöjd med hur det ser ut i dag. Samtidigt har hon inte gjort någon hemlighet av att hon drömmer om att hitta kärleken och få dela livet med någon.

– Jag är inte ute efter någon engångsvariant och jag har ingen brådska. Jag tror absolut på tvåsamhet, men det måste vara någon som tillför något, sa Carola Häggkvist till Svensk Dam för två år sedan.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har ingen brådska att hitta den rätta.

Så är relationen med exet Jimmy idag

Carola Häggkvist var tillsammans med musikern Jimmy Källqvist i fem år. Då pratades det om förlovning och äktenskap, men när förhållandet tog slut 2019 var det utan någon ringer på fingret.

Annons

Men kärleksrelationen gick över till vänskap. Jimmy bodde dessutom i närheten av Carola och dottern Zoe, vilket gjorde att det blev lättare att umgås och prata över en kopp kaffe.

– Jag och Jimmy har jättebra kontakt, vi hörs i princip varje dag och Zoe säger hej till honom på telefonen, sa Carola till Expressen.

Jimmy Källqvist och Carola
Jimmy Källqvist och Carola bröt upp 2019 – efter fem år tillsammans.
Annons

”Kicken” bryter tystnaden

Jimmy Källqvist är inte den enda ex-pojkvännen som Carola har en god relation med. Trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist, som hon hade en relation med 2009, är även han en god vän.

Hon var dessutom en av gästerna när ”Kicken” firade 50 år på eventbåten M/S Molly, belägen vid Strandvägen i Stockholm. Trummisen med den karakteristiska hårmanen sa då att det var självklart att bjuda in sitt ex.

Än i dag är de goda vänner.

– Vi har en ganska bra relation, har jobbat lite ihop och hörs av med jämna mellanrum. Vi har en bra kompisrelation, säger ”Kicken” till Expressen.

Christian ”Kicken” Lundqvist och Carola Häggkvist
Christian ”Kicken” Lundqvist och Carola är än idag goda vänner.

Foto: TT

Annons