Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas galna drag framför publiken - får alla att reagera

27 jul, 2023, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Carola
Carola firar 40 år som artist. Foto: TT

Carola gjorde en speciell entre under Dalhalla-konserten.

Annons

Carola är en av Sveriges starkast lysande stjärnor. Vilket hon även har gjort i 40 härliga år. Det var 1983 som hon slog igenom i Melodifestivalen med låten "Främling". Nu har hon turnerat runt och skänkt oss härlig vacker musik i 40 år vilket Carola såklart har valt att fira.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola hyllas efter Allsång

Under året har hon valt att turnera med fyra olika musikstilar för att hylla den musik hon gillar allra mest. Det är pop, rock, musikal och gospel.

I maj drog hon igång "Carolafesten" i ett slutsålt Avicii Arena och har sedan dess fortsatt med en fantastisk sommarturné. Under förra veckan tog hon ett stopp på Allsång på Skansen för att göra riktig show. Det blev en succé och hon blev hyllad till skyarna efter programmet.

Annons

Men Carola tar ingen paus utan turnén fortsatte mot Dalhalla. Under gårdagen befann hon sig på Dalhalla för att framföra en massa härliga pop-låtar. Carola är känd för att överraska sina fans och under Dalhalla-konserten gjorde hon det igen.

Carolas storslagna entré

Iklädd en cool body med silverdetaljer gjorde hon en storslagen entré. Hon åkte nämligen sup in till scenen, vilket betyder att hon stod upp på en surfbräda och paddlade sig in mot land. I riktigt höga klackar också! Samtidigt som musiken från Top Gun dånade ur högtalarna och Carola var bara glad att hon kom i mål torr.

Hon delade nämligen med sig av ögonblicket på Instagram.

"Hepp! Försökte stå lite snyggt på brädan.. Det blev lite spänning där i starten av entrén innan jag stod rätt på brädan i scen skorna… ha ha(...) Kom på entrén samma morgon! Varför play it safe när man kan play it the other way?! Musiken till Top Gun dundrade ut genom högtalarna men publikens enorma respons överröstade den! (...) Jag har ju pilot tema i sommar med propeller i mitten inför en ’Take off’ med publiken till högre höjder. Stämningen var mer än på topp och jag var nöjd att jag kom i mål, torr! hi hi", skriver hon på Instagram.

Annons

Och fansen hyllar henne för sin modiga entrén i kommentarerna.

– Du är ju för rolig/bäst! Ingen minns en fegis, men dig minns man, skriver ett fan.

– Drottning av snygga entréer är DU, fortsätter en annan.

Annons