Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kaosbilderna från Pernilla Wahlgrens lyxvilla på Lidingö – inte som man trodde

27 jul, 2023, 09:00 

Pernillas nya bilder från huset visar sanningen.

Annons

På tisdagskvällar är Pernilla Wahlgren en av de glammigaste personerna i landet – hon gör ju succé inför miljonpublik! När sändningen är avslutad kan hon hoppa in i en taxi hem till lyxvillan och njuta – eller?

Nej, hemma är det inte bara glitter och glamour, trots den saftiga prislappen. Nu visar Pernilla Wahlgren upp kaoset.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Kaotiska bilderna från Pernilla Wahlgrens lyxvilla

Att Pernilla har en otroligt lyxig villa ute på en av Stockholms mest attraktiva adresser vet de flesta vid det här laget. Huset fick ju till och med sitt eget tv-program!

Bygget var kämpigt och fullt av motgångar, men säg vad i livet som inte är det. Och till slut gav det hårda arbetet utdelning, och Pernilla och Christian Bauer kunde flytta in i sitt drömhus utan att någonsin se byggdamm igen. Men det är inte som man trott – bygget är inte klart.

Annons

Nu visar Pernilla upp kaosartade scener innanför lyxvillans tomtgränser. Det gäller hennes trädgård och altan som byggs för fullt, och som hon tidigare berättat om för sina följare.

Men det är inte för inget hon tvingas stå ut med höga borrmaskiner och bankande. På kontot Villa Wahlgren berättar hon att dom bland annat förbereder för en pool – väl värt kaoset alltså!

-__

Som tur är har Pernilla fler hus att fly till när det blir för högljutt. För drygt fem år sedan slog hon till stort, och köpte sig ett eget hus på soliga Marbella i Spanien. Där njöt hon så fort schemat tillät, och det såg ut som att Pernilla hade hittat hem.

Annons

Men riktigt så var det inte. Förra året meddelade hon att hon köpt ett nytt, ännu pampigare hus i Spanien! Ja, nya Casa Pina får nästan Casa Rosa att se klent ut. Pernilla har ännu inte meddelat ifall hon sålt det första huset eller inte, men i fjol berättade hon att det hyrdes ut.

Vilken lyx att ha hela tre flådiga hem!

Pernilla Wahlgrens hus i Spanien, en skärmdump från hennes Instagram
Pernillas nya hus i Spanien.

Foto: TT/Instagram

Annons