Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas kärlekslycka! Berättar om relationen till kändismannen: "Känt sedan tonåren"

18 sep, 2023, 06:30 

Nu flödar kärleken!

Annons

Det är en helg full av kärlek vi lämnar bakom oss. Ja, superparet Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs sa ju "ja" till varandra i en kändistät och vacker ceremoni i hemstaden Vadstena.

Gästlistan var fullspäckad, och på plats var bland annat sångfågelnCarola Häggkvist och statsminister Ulf Kristersson. I samband med bröllopet gör Carola ett roligt avslöjande!

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Carola Häggkvist om samtalet med Ulf Kristersson

Vadstena Klosterkyrka var fullsmockad när Martin och Melinda lovade varandra evig kärlek, och det var en dag full av överraskningar.

De vigdes av ingen mindre än statsministerhustrun Birgitta Ed, och efter bröllopet åkte de kortege genom strandpromenaden ihop med Ulf Kristersson och Birgitta.

Annons

Dessutom uppträdde Sarah Dawn Finer och Uno Svenningsson – snacka om en dag man sent kommer glömma!

Carola Häggkvist var på plats, och satt under middagen ihop med självaste Ulf Kristersson. Så, vad pratar en superstjärna och en statsminister om? Det berättar Carola på sin Instagram:

– Vi hade många saker att prata om Ulf & jag. Musik, tro, turnerande och ..politik, världsläget. Och oavsett var vi människor står i våra tyckanden rent politiskt så är det fint att få träffas som medborgare och lära känna nya sidor hos varann än de som målas upp i media.

Ulf Kristersson och Carola Häggkvist
Två av Sveriges kändaste personer på samma plats!
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”
Annons

Carola Häggkvist avslöjande om relationen till kändismannen

Efter bröllopet laddade Carola upp flera bilder från dagen – hon befann sig i en fullständig kärleksyra! Men det är säkerligen inte alla som har koll på varför en inbjudan damp ned i hennes brevlåda.

Nu berättar hon om sin okända relation till brudgummen, E-Type – de är barndomsvänner! Ja, de har faktiskt känt varandra sedan tonåren, berättar hon. Under bröllopsmiddagen hade hon förutom Ulf sällskap av Martins familj, som gav henne en riktig nostalgichock:

– Martins farbror & fru satt också med oss som representant för Martins familj. Å, vad lika de var varandra. Martin som jag sett sedan jag var 13 år på 12:ans spårvagn i Bromma.

Carola Häggkvist i kyrkan under Melinda Jacobs och E-Types vigsel
Carola var mycket rörd under sin väns bröllop.

Foto: TT/Instagram

Annons