Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas kritiska situation – stoppad bara timmar före stora livegalan

07 okt, 2022, 10:32 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist om kaoset innan direktsändningen!

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Ikväll går Tillsammans för världens barn av stapeln i SVT. Galan sändes för första gången 1997 och har, i kombination med de övriga insamlingar, sedan dess dragit in 1,85 miljarder kronor.

Programmet leds av Arantxa Alvarez, David Sundin, Pernilla Månsson-Colt och Kodjo Akolor – och under kvällen uppträder flera artister på insamlingsgalan, bland andra Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist.

Men nu visar det sig att den folkkära artisten som ligger bakom hits som ”Främling”, ”Säg mig var du står” och ”Fångad av en stormvind” hamnat mitt i turbulensen.

Carolas beteende fick spärrvakten att reagera

Instagram berättar Carola Häggkvist att vägen till tv-huset visade sig vara betydligt mer kaosartat än vad hon hade hoppats på och att det blev en hektisk och stressig morgon som gjorde att papiljotterna fick stanna kvar i håret när hon lämnade hemmet.

Annons

”Fastnade i trafik kaoset imorse på väg in till SVT och kvällens viktiga ’Världens barn gala’.. fick hoppa av bilen vid Danderyd och springa ned i tunnelbanan! Papiljotterna och ögon padsen åkte av i all hast medan Alva fick fortsätta med bilen där ALL packning var”, skriver artisten och fortsätter:

”Spärrvakten tittade lite extra på mig när jag kom rusandes och frågade om en biljett till stadion och hur man går tillväga idag.. ( sist var under snökaoset 2008 el 09.. nånting - minns ni?)”.

Stödet efter Carolas kaosmorgon

Efter Carolas ord om trafikkaoset är det flera i kommentarsfältet som uttrycker sitt stöd. Artisten Mariette, som också uppträder ikväll, har skickat sina sympatier.

”Haha du är fantastiskt. Ses snart!”, skriver hon.

”Det är mycket nu och ha en fortsatt bra dag trots allt som hänt på vägen”, skriver en annan.

Tillsammans för världens barn sänds i SVT och SVT Play 20.00.

Foto: TT/Instagram

Annons