Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas relation med Anders Jensen – nya bilden avslöjar allt

06 nov, 2022, 07:00 
Nu kommer det fram!
Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Carola Häggkvist och Charlotte Perrelli – två av våra främsta schlagerdrottningar som dessutom råkar vara goda vänner!

Men kompisarna visar inte alltför ofta upp sina bestyr, om vi inte råkar se dem på samma scen tillsammans. Tills nu, och då avslöjas samtidigt en okänd relation mellan Carola och entreprenören Anders Jensen...

Gifte om sig i somras

Anders Jensen är som bekant Charlotte Perrellis andra hälft, och makarna gjorde kärleksagan officiell på vackra Chateau d'Esclimont strax utanför Paris.

Annons

Runt 120 gäster var nedflugna, och Charlotte var strålande vacker i det kändistäta minglet med en klänning från Elie Saab. Och bara sju år senare var det dags att stärka kärleksbanden ännu mer.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensens bröllop 2015
Som taget ur en saga!

I somras förnyade Charlotte och Anders sina löften, till deras stora glädje. Ett beslut som enligt Charlotte vuxit fram med tiden, och tänk vad härligt att få fira sin kärlek två gånger om!

"Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi igår övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man" skrev hon på sin Instagram då.

Annons

Bilden avslöjar relationen

Att Charlotte och Carola varit vänner länge är alltså ingen överraskning. De har ju stött på varandra bakom scenen i Melodifestivalen under alla år, för att ta ett exempel.

Men hur Carolas relation till maken Anders har sett ut, har fram tills nu varit helt okänd.

När Carola och dottern Zoe åkte på en höstlovsresa till Marbella passade de på att hälsa på både Charlotte och Mello-kollegan Pernilla Wahlgren – och Anders Jensen! Charlotte och Anders som har ett hus på Marbella passade på att besöka Carola och dottern på deras hotell.

Av allt att döma har även Anders och Carola en fin relation, och på bilden på paret och Carola är det bara glada miner.

Charlotte delade själv bilder från träffen, och några fina ord:

"Ibland lyckas vi inte få till det och träffas, buissy på olika håll. Men sååå värdefullt när vi väl ses. Love you dearest och nu kanske det blir oftare"

Carola och Charlotte Perrelli på Marbella
Annons
Carola, Anders Jensen och Charlotte Perrelli på Marbella

Foto: Skärmdump, Instagram, TT

Annons