Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas sexskämt – får kändiskompisen att skämmas

07 aug, 2021, 18:00 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist blev riktigt grov i en video på sitt Instagram-konto.

Annons
Här överraskar Carola Victoria – med att sjunga "Happy birthday"!Brand logo
Här överraskar Carola Victoria – med att sjunga "Happy birthday"!

Carola Häggkvist och hennes kärleksliv har intresserat det svenska folket i över trettio år. Och det har varit några roliga turer efter skilsmässan från Runar Sögaard.

Ett av de mest uppmärksammade kärleksförhållandena som schlagerikonen gav sig in på var med rockern Christian “Kicken” Lundqvist, 48, trummis i rockgruppen The Poodles. "Kicken", känd för sin karakteristiska hårman, började synas tillsammans med Carola 2009.

Carola Häggkvist med grov sexkommentar

Kärleksrelationen rann ut i sanden, men ersattes av en varm vänskap. Det är därför föga förvånande att Carola var inbjuden när "Kicken" firade sin 50:e födelsedag på eventbåten M/S Molly, som ligger vid Strandvägen i Stockholm.

– Jo, men vi är ju goda vänner, det är bra att man är vän med några ex, haha, säger "Kicken" till Aftonbladet.

Och det märks att Carola och hennes expojkvän har en riktigt härlig jargong. Carola hade svar på tal spelade in en video med "Kicken" till sitt Instagram-konto. Då försökte sig "Kicken" på ett fräckt skämt – men fick en ännu saftigare replik tillbaka!

Annons

Carola: – Hur känns det då?

Kicken: – Det känns bra. Att man klarar av 50-strecket utan att bli sängvätare. Jag var lite orolig där i natt, händer det saker efter femtio?

Carola: – Nä, jag märkte faktiskt ingenting...

Carola fick ett gott skratt – och inte så lite genans – ur "Kicken" som svar. På hennes bildtext märktes det att hon var väldigt stolt över sin "oneliner".

"Äntligen fick jag också in en liten smash på födelsedagsjubilarens omedvetna volley! Kicken som alltid är den som är rapp i käften. ’Du fick mig och le med hela munnen’ sa han efteråt. ’Och jag som inte gillar och visa mina tänder’ fortsatte han. Visst har han ett fantastiskt leende!! Hellre ett glatt leende med sneda tänder än inget alls, eller hur? In å lovebomba min vän Christian nu på sin 40+ moms fördelades idag! Hip hipp hurra hurra hurra hurra...", skriver Carola.

Annons