Carolina Gynnings nya drömköp – se bilderna inifrån

03 maj, 2023, 17:05 
AvFelicia Plåt
Carolina Gynning
Carolina Gynning är riktigt nöjd med sitt nya torp. Foto: TT.

Carolina Gynning visar upp sin drömstuga i Hälsingland.

Annons

Carolina Gynning har ständigt många bollar i luften. Hon spelar in podd med kollegan och bästa vännen Carina Berg. Som de även är aktuella med en live-podd. Sedan skapar hon vacker konst som pryder flera av de svenska hemmen.

Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Nya torpet i Järvsö

Hon spenderar även väldigt mycket tid med sina barn och djur, gärna på Ibiza eller i sitt "hippiehus" som hon kallar det på Ekerö. Men nu verkar det som att Carolina har hittat ännu en favoritplats att spendera sin tid på. I början av året köpte hon nämligen ett litet torp i Hälsingland.

"Otroligt lycklig över att berätta att jag köpte min drömstuga i Järvsö. Det är ett gammalt soldattorp från 1730. Jag kommer inte röra någon inredning utan låta allt vara exakt som det är" skrev hon på Instagram när hon meddelade om köpet.

Annons

Nu har hon åkt dit och visar upp den pittoreska lilla stugan på Instagram och det är riktigt mysigt.

Flera har reagerat

På bilderna kan man se en stuga som är fullt inredd med trä, från golv och väggar till bord, stolar och sängar. På väggarna är det blommiga tapeter som matchar sängkläderna. Det är mängder av bondromantiska trasmattor som klär golven och man får verkligen en myskänsla av hela stugan. Och flera kända namn hyllar Carolinas nya favoritställe.

– Otroligt fint!!!!!, skriver Carina Berg.

– Guuud så fint!!!!!! Drömställe!!!!, fortsätter Pernilla Wahlgren.

Framtidsplanerna för torpet

Men förutom att det är ett väldigt vackert hus skriver Carolina att det lilla torpet även har blivit en plats dit hon kan "fly" och rensa tankarna. Speciellt när hennes jobb är extra krävande.

"Mitt jobb är otroligt krävande och jag behöver ”fly” ibland. Hit kan jag fly jag kan tanka jag kan landa i mina tankar och känslor. När man hittar en magisk plats gäller det att hämta kraft just där" skriver hon.

Annons

Carolina avslutar med att berätta om hennes framtidsplaner för torpet och vad hon ska fixa till, men låter det ta sin tid.

"Tänk nu detta torp i sommarskrud. Jag ska måla om och fixa nya små hyllor till barnen där de kan ha sina kläder. Men allt får växa fram precis som alla mina konstverk".

Annons