Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings nya kärlek: Viktor Philipson!

02 maj, 2019, 18:00 
AvRed Aktionen
Konstnären Carolina Gynning har hittat kärleken igen. Den härliga skånskan har kärat ner sig i ingen mindre än Viktor Philipson, son till kungens nära vän Aje Philipson.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det sa tydligen klick, har Carolina Gynning sagt i sin podd “Gynning och Berg hittar sig själva”, som hon har tillsammans med parhästen Carina Berg. I podden har hon under många avsnitt berättat hur kär hon är och att hon är lycklig. Men Carolina har varit förtegen om vem den nya kärleken är – fram till nu.

Carolina Gynning är nyförälskad.
Carolina Gynning är nyförälskad.
Duon Gynning och Berg har jobbat ihop till och från under över ett decennium.
Duon Gynning och Berg har jobbat ihop till och från under över ett decennium.

Gynning hemlig om Viktor

Länge har det spekulerats om vem mannen är som konstnären Carolina Gynning träffar. Hon har på sina sociala medier hintat om att hon har en ny man vid sin sida och någon som gör henne väldigt lycklig. Carolina har visat upp filmsnuttar och bilder där man kan skymta en man och hon har skrivit kryptiska kärleksord till bilderna.

Annons

Carolina Gynnings kärlek

Den första maj syntes paret på restaurang Milles på Strandvägen. Där satt de i goda vänners lag och tjoade och skrattade. Carolina reste sig snart upp och förflyttade sig bort mot sin nya pojkvän. Allt framför kameran som filmade till Instagram.

I podden har hon kallat den nya flamman för “jägaren” och har för lyssnarna berättat om hennes heta känslor för den 33-årige arvtagaren.

– Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme, har hon tidigare sagt i podden.

Nu behöver inte världen längre undra, för under festliga omständigheter så avslöjar hon på Instagram vem mannen är. Hon lade upp en bild på dem på sin Instagram-story, där hon hade ritat ett rosa hjärta på fotot.

Visade upp honom på gala

Svensk Damtidning kan berätta att den nya kärleken är ingen mindre än miljardärsonen Viktor Philipson. Paret dök tillsammans upp på Unicef-galan och där såg de ut att trivas i varandras sällskap där de blev fotade på röda mattan. Hans pappa Aje Philipson är väldigt nära vän till kungen och arvtagare till Mercedes.

Carolina svävar på moln!
Carolina svävar på moln!

I skrivande stund har den hippie-älskande konstnärstalangen lagt upp en ny bild på sitt Instagramkonto. Till bilden, som är den första hon publicerar med hans ansikte och namn synligt, har hon skrivit några väl valda ord om hur kär och lycklig han gör henne. Vad roligt att konstnärinnan är kär och lycklig igen!

I podden har Carolina Gynning har hon beskrivit den nya relationen som en film.

– Det var så vackert. Den här kärleken, den är wild and crazy. Det var längesen jag träffade någon, jag känner att det är som en film hela tiden. Jag tror att med den här människan skulle det kunna vara som en film alltid.

Nya kärleken heter Viktor Philipson och är son till kungens vän Aje Philipssons son.
Nya kärleken heter Viktor Philipson och är son till kungens vän Aje Philipsons son.

Foto TT

Läs mer

Annons