Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings skräck – familjemedlemmen spårlöst borta

28 jan, 2024, 17:00 
Vendela Lönnqvist
Fy så läskigt!
Fy så läskigt!

Som en mardröm...

Annons

En dag när Carolina Gynning, 44, stod vid en busshållplats i Falsterbo som 16-åring hade hon föga aning om att livet skulle förändras – för alltid.

Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoritenBrand logo
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten

Så blev Carolina Gynning känd

Bredvid henne stod nämligen en modellfotograf, som Carolina idag har mycket att tacka för då mötet blev starten på hennes karriär.

Efter det fick hon modelljobb runt om i världen och har även fångat svenskarnas hjärtan med hennes medverkan i bland annat "Big Brother" och "Let's dance".

Men det är inte bara som modell och tv-kändis Carolina har tagit sig fram i karriärlivet. Hon har även släppt parfymer och böcker, startat egna företag, drivit en podcast, programlett och skådespelat.

Carolina Gynnings familj

Att hon orkar med allt beror nog en hel del på det stöd hon får hemifrån. När hon träffade kärleken Viktor Philipson, 36, fick de inte långt senare dottern Vilda, vilken kom att bli Carolinas tredje dotter då hon hade både Alicia och Adele med exet Alexander Lydecker.

Annons

Många som följer Carolina vet också att hon har en förkärlek till djur. Mycket av hennes privata tid går åt i stallet och nyligen välkomnade hon en ny, liten medlem till familjen – valpen Luna.

Carolina Gynnings hund försvunnen: "Jättechockad"

Men under torsdagen inträffade en hundägares värsta mardröm.

Carolina berättar i en story på Instagram hur hon, påväg in till stan, fick ett samtal från Viktor som sa att han hade hört Luna skrika till på gården.

"Sen blev det tyst... Vi hittade inte henne på tre timmar!!!", skriver hon och fortsätter:

"Sen hittade vi henne jättechockad... Tror typ en örn försökt ta henne!!!"

I en senare uppdatering publicerar hon en bild på Luna och berättar för följarna att hon är hemma, men att det har varit en jobbig dag.

Pjuh!

Annons