Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carols känslosamma farväl efter fina åren med barnen – nu går hon vidare

05 maj, 2022, 10:00 
AvSimon Holm Stålhand
Carola Häggkvist tog ett tufft beslut.

En era är till ända. Nu har schlagerdrottningen Carola Häggkvist tagit farväl och säljer nu sitt hus som ligger i Bromma.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist, 55, är högaktuell med sin julturné tillsammans med Måns Zelmerlöv som drar igång 24 november. Men trots de hektiska förberedelserna så är det något som tynger schlagerdrottningen.

Hon har nämligen beslutat att sälja sitt hus i Bromma, som hon har hyrt ut i andra hand sedan 2017. Men huset har alltid haft en stor plats i hennes hjärta. Det meddelar hon via sin Instagram.

Carola Häggkvist på Elle-galan
Carola Häggkvist på Elle-galan.

Nu är tiden förbi att ha ’Vita huset’ uthyrd mer. Och det är nya tider för mig och min familj! Allting har sin tid. Så Tack kära ’vita huset’ för alla fina stunder vi haft med lugn och ro i strålande sol, fest och glädje med massa kärlek för både stora och små. Massor med trevliga grannar med grillarna klara och barnsben springandes i olika åldrar. En idyll på alla vis! Här fick Amadeus nära till fotbollen och hit kom Zoe till sitt första hem när vi flög tillsammans från SA 2012. Många starka minnen och en bra tid i livet har vi haft här.

Annons

"Jag frågade chefen"

Sedan 2018 bor Carola Häggkvist tillsammans med sin 12-åriga adoptivdotter Zoe i det spektakulära boendet i Steninge Slottsby i Sigtuna.

I hennes program "Carolas advent" berättade hon om vad som förde henne till Steninge.

– Jag frågade chefen", säger hon i programmet och pekar upp mot himlen. Och så fick jag slott till mig. Jag upplevde jättestarkt slott, jag bara okej, det låter lite dyrt men okej I go in faith.

Tillsammans med expojkvännen Jimmy Källqvist har Carola Häggkvist även en villa i Sydafrika.

Annons