Carolas dotter försvaras efter elaka kommentarerna om klädseln: "Skärp er!"

Carola Häggqvist

Carolas dotter har fått kritik för sitt klädväl, men försvaras nu av många!

Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”
0:59

Efter reklamen: Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”

(0:59)

Slå på ljud

Carola Häggqvist är Sveriges största schlagerdrottning och har framfört låtar som "Främling" och "Fångad av en stormvind". 55-åringen bor utanför Stockholm med sin 12-åriga adoptivdotter Zoe.

Carola har tidigare berättat i en intervju med Expressen att adoption var nära att stoppas.

– I Sverige måste du ha papperna klara vid 42. Och du får inte vara över 45 år när du blir godkänd. Det var på håret för mig och Zoe, har sångerskan sagt.

Till slut gick allt papper igenom och Zoe anlände till Sverige som treåring från Sydafrika, något som berörde Carola starkt.

Tuffa kritiken mot Zoe Häggqvist klädsel

– Det var som att gå upp för altargången, det var heligt! Jag satt på knäna och tog emot henne. Det var så stort och nästan overkligt. Hennes lycka, hennes förväntan, hon lyste den här lilla tjejen. Samtidigt var jag nervös, jag ville ju vara allt det där hon hade längtat efter. Man kunde känna hur luften var fylld av förväntan, från oss båda två, har Carola sagt till Mama.

Zoe Häggkvist fyllde 13 år nu i maj och har publicerat en video på sig själv tillsammans med en vän. Där ser man Carolas dotter springa runt i skolans korridorer, men i kommentarsfältet har Zoe fått ta del av flera eleka kommentarer riktade mot hennes klädväl. 13-åringen har nämligen stora hål i byxorna.

”När man ska på slöjd och har inget att göra”, skriver Zoe Häggkvist intill klippet.

Men Zoe tas snabbt i försvar av hennes följare.

”Tänk att vuxna människor har så lite liv och lågt självförtroende att de måste ge sig på ett barn. Låt hon ha vilka byxor hon vill. Trasiga eller inte! Gör ni likadant på stan då ni ser vem som helst gå förbi med likadana byxor? Eller handlar det om eran låga självförtroende och eran usla attityd att man bakom en fyrkantig skärm vågar ge sig på ett barn? SKÄRP ER!”, skriver en arg följare som stöttar 13-åringen.

"Dina byxor är så coola!", fortsätter en annan.

Foto: TT och Instagram.

LÄS MER: Carolas dotters stora bakslag – stoppas: "Jag har inte fått det"

LÄS MER: Pernilla Wahlgren tvingas ta farväl av lyxhuset

LÄS MER: Så bor Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer