Casper Janebrink avslöjar nya lyxköpet – efter uppslitande skilsmässan

Casper Janebrink.

Tommy Holl/TT

Casper Janebrink verkar njuta av det nya singellivet och avslöjar nu bland annat sitt nya lyxköp.

Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden
0:41

Efter reklamen: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

(0:41)

Slå på ljud

Casper Janebrink berättade den mycket tråkiga nyheten i februari som berörde en skilsmässa mellan honom och hans hustru Helena.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skrev Casper Javebrink i ett Instagram-inlägg.

Arvingarnas frontfigur har tidigare avslöjat att han inte varit helt trogen mot sin hustru när han gästade Fördomspodden som leds av Emil Persson.

Casper Javebrink avslöjar sitt nya lyxköp

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt, säger han i podden och fortsätter:

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg.

Nu har Casper Janebrink levt singellivet under några månader och verka minst sagt njuta i det nya livskapitlet. I helgen festade han loss med ”Ensam mamma söker”-profilen Johanna Toftby, 48, som också var på plats med sin kärlek Janne Fors, 53. Med på bryggeriet fanns också Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson, 50.

Men det är inte bara det sprudlande utelivet som är nytt för Casper Janebrink. Nyligen laddade han upp en bild på sig själv i Porsche center i Göteborg med texten.

"Väntar på min nya bil", skriver han på Instagram.

Draget kommenteras bland annat av kändisfotografen Bingo Rimér.

”Han är singel”, skriver Bingo.

Tillsammans har Casper och Helena barnen Alice, 18, och Felix, 16. Några veckor efter beskedet berättade Janebrink att skilsmässan varit tuff.

– Det är lite upp och ner, det är mycket känslor som är inblandade så klart, sa sångaren till Expressen.

LÄS MER: Casper Janebrink skiljer sig – har berättat om otroheten