Casper Janebrink bryter tystnaden om kärleksryktena med kändismamman

Casper Janebrink och Johanna Toftby.

Casper Janebrink bryter tystnaden efter nya kärleksryktet.

Casper Janebrink berättade den mycket tråkiga nyheten i februari som berörde en skilsmässa mellan honom och sin hustru Helena.

Tillsammans har Casper och Helena barnen Alice, 18, och Felix, 16. Några veckor efter beskedet berättade Janebrink att skilsmässan varit tuff.

– Det är lite upp och ner, det är mycket känslor som är inblandade så klart, sa sångaren till Expressen.

Men nu verkar Casper Janebrink åter har fått ångan i livet. Arvingarens frontfigur avslöjande härom veckan att han hade köpt en ny lyxbil. Sångaren publicerade en bild på sig själv i Porsche center i Göteborg med texten.

"Väntar på min nya bil".

Men Janebrink syns även på krogan igen. I helgen festade han loss med ”Ensam mamma söker”-profilen Johanna Toftby, 48, som också var på plats med sin kärlek Janne Fors, 53. Med på bryggeriet fanns också Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson, 50.

Janebrink bryter tystnaden om nya kärleksrykten

Men många verkar ha missat att Johanna Toftby träffade Janebrink med sin man. Efter att bilder publicerats på sociala medier från utekvällen har kärleksrykten börjat att florera om sångaren och Toftby, skriver realityprofilen på Instagram.

”Ja, vad säger man? Ibland blir jag bara så trött! När jag vaknade i morse hade jag ett sms från en vän som undrade om jag har sett vad som skrivs om mig och Casper Janebrink i Arvingarna”, ryter hon till och fortsätter.

”Jag och Janne Fors var på ölmässan i lördags och träffade Arvingarna som stod i en monter och hällde upp sina egna öl.”

Casper Janebrink verkar dock ta de nya ryktena med ro.

”Ja jösses. Jag undrar vem man är ihop med nästa vecka", svarar han på Instagram-inlägget.

LÄS MER: Splittringen mellan Christian och Pernillas pappa – sanningen

LÄS MER: Anders Bagges och frun Johannas svåra tid – nya beslutet

LÄS MER: Casper Janebrink skiljer sig – har berättat om otroheten