Casper Janebrink bryter tystnaden om skilsmässan från ex-frun Helena – efter bebisbeskedet: "Ligger bakom mig nu"

Casper Janebrink och Helena Janebrink

Foto: TT

Nu väljer han att berätta.

Det har hänt mycket i artisten Casper Janebrinks liv på sistone. En skilsmässa från exfrun Helena efter 23 år som gifta, och sedan kom beskedet att han ska bli pappa med nya flickvännen Therese.

Nu väljer han att bryta tystnaden och berätta om synen på skilsmässan och nya barnet, såhär en tid efter.

Beskriver skilsmässan som en befrielse

Casper och Helena meddelade separationen i februari med ett öppet inlägg på Instagram, och berättade att det forna paret kommer fortsätta vara vänner efter skilsmässan.

"Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet." Skrev han på Instagram.

I slutet av april valde Helena att bryta tystnaden, i en intervju med Hänt.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, sa hon.

Då var det tydligt att skilsmässan påverkat henne, och hon berättade att hon på senare tid känt sig orolig över relationen, utan att gå in på detaljer.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, sa Helena.

Christian Bauers stora överraskning till Pernilla Wahlgren: Har tatuerat in...

Kikki Danielsson till sjukhus efter svåra biverkningar – jobbiga hälsobeskedet

Nya orden om ex-frun

Tre månader efter skilsmässan gick Casper Janebrink i Expressen ut med det stora beskedet. Han skulle bli pappa med den nya kärleken, Therese Andersson.

Efter bebisbeskedet var det tyst, från samtliga parter. Ex-frun Helena gav en kortare kommentar till GT, men mer än så hände inte.

”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”, skrev exfru Helena i en kommentar.

Men nu väljer Casper Janebrink att ta bladet från munnen och berätta om relationen till ex-frun efter pappa-beskedet.

– Jag mår bra och det känns också bra. Nu har jag också hunnit få tänka. Skilsmässan ligger också lite bakom mig nu. Visst har det hänt mycket grejer på en och samma gång så klart. Så är livet, ibland kan det ta nya vändningar, säger han till Aftonbladet.

– Men jag är glad i det nya som jag har framför mig. Jag tror ändå någonstans, när allt har hunnit lägga sig och så, att det kommer bli bra både för mig, mitt ex, min nya kärlek och mina barn.

Foto: TT