Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrink och Agneta Sjödin försvinner – beskedet om framtiden i Bingolotto

14 aug, 2022, 14:00 

Nu lämnar duon snart rutan.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Bingolotto är ett av de program som engagerar och samlar folk runt hela vårat avlånga land, för nervigt spel och rolig underhållning. Inte heller tar programmet paus under sommaren, då intar istället Bingolotto Sommarkväll rutan på söndagarna sommaren ut.

Men nu börjar säsongen lida mot sitt slut, och Bingolotto kommer med ett besked om programledarnas framtid i programmet.

Kritiken mot programmet

Det har varit en fartfylld säsong med massvis av duktiga artister och roliga gäster. Men som det så ofta blir när ett program lockar storpubliken är det inte utan kritik.

Kanske allra stormigast blev det när det populära programmet krockade med ett lika populärt event – nämligen Sveriges EM-match i fotboll mot Portugal. Bingolotto, som i vanliga fall sänds på TV4 fick helt enkelt ge upp sin plats för fotbollsfansen och gick istället att se på Sjuan eller TV4-play.

Men trots att programmet gick att se på som vanligt, stormade kritiken in från besvikna tittare. Vissa menade att de inte hade Sjuan, medan andra helt enkelt var irriterade på att Bingolotto tvingades flytta på sig, och inte fotbollen.

Annons

"Varför måste program flytta på sig för sport? Alltid så", skrev en missnöjd tittare bland annat.

"Fattar nada varför allting skall ändras flyttas, bara för sporten. Inte alla som gillar sport", skrev en annan.

Det säger Bingolotto om framtiden

Sommarsäsongen kan trots det inte kallas för något annat än succé, och med två avsnitt kvar börjar det bli dags att ta farväl av Bingolotto Sommarkväll som lämnar rutan för i år.

Programmet har letts av Casper Janebrink, som tidigare varit både vikarie och gästat Bingolotto, och gjorde succéartad programledardebut förra säsongen, tillsammans med sin lite mer rutinerade parhäst Agneta Sjödin. Agneta programledde Bingolotto för första gången 2004, och hoppade på Bingolotto Sommarkväll tillsammans med Casper för andra året i rad.

Nu försvinner de snart från rutan, och Bingolotto själva verkar oerhört nöjda med deras insatser.

"Bingolottos Sommarkväll kommer tillbaka även nästa år och Agneta och Casper har än en gång gjort ett fantastiskt jobb och varit mycket uppskattade" Skriver Bingolottos PR ansvarige John Sarafian i ett mejl till Nöjeslivet.

Annons

Men blir det ett tredje år för duon nästa sommar? Det verkar i alla fall inte omöjligt!

”Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering tillsammans med våra programledare och efter den så tar vi beslut om hur vi går vidare. I dagsläget ser vi ingen anledning till att göra några större förändringar med konceptet” skriver John Sarafian till sajten.

Foto: TV4/TT

Annons