Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Doktor Mikaels privata video med Lotta Engberg – visar upp stora lyckan: "Årets vackraste dag"

Doktor Mikaels privata video med Lotta Engberg – visar upp stora lyckan: "Årets vackraste dag"

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Oj, så härligt det ser ut!

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
1:32

Efter reklamen: Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

(1:32)

Slå på ljud

Hela sommaren har sommardrottningen Lotta Engberg intagit scenen på Liseberg i Göteborg och sjungit sig igenom regn och sol tillsammans med välkända gäster och fullsatt publik.

Under måndagen sänds det sista avsnittet, efter en extra lång säsong och Lotta får äntligen vila upp sig med lite semester. Men den verkar faktiskt redan smygstartat – tillsammans med stora kärleken!

Semesterplanerna

Ja, i år var alltså säsongen extra lång, ändå är den alldeles strax redan slut. Härligt för alla hemma i tv-sofforna och i publiken, att få extra mycket Lotta, och säkerligen minst lika härligt för Lotta som får göra det hon älskar!

Men man kan inte både äta kakan och få ha den kvar, att Lotta på Liseberg förlängs betyder ju också att semestern skjuts fram. För under de allra varmaste sommarmånaderna är det inte frågan om någon ledighet för Lotta.

Nu börjar det däremot vankas semester för stjärnan, och då har hon och stora kärleken Mikael "Soldoktorn" Sandström något att se framemot!

– Då ska vi nog hitta på någonting. Vi har en gemensam förälskelse i golfen, så vi ska försöka komma iväg och spela golf i september. Då behöver man ju inte åka iväg, det kanske blir en svensk golfsemester! Man kan hyra en husbil. Jag vet inte, på något vis ska vi ägna oss åt golf och varandra, säger Lotta till Svensk Damtidning.

Charlotte Perrellis glammiga lyxliv – så mycket tjänar miljonärmaken Anders Jensen

"Årets vackraste dag"

Nu har värmen intagit stora delar av landet, och Lotta och Mikael har faktiskt passat på att smygstarta semestern. Och så härligt de verkar ha det – kärlekslyckan tar sig nästan genom skärmen!

"Årets vackraste dag , gammalt pistvakt citat" skriver Mikael på sin Instagram, följt av en video på en vacker månuppgång. På en uteplats i mörkret, upplyst av levande ljus myser han och sambon Lotta den varma sommarkvällen.

Kameran skiftar från den vackra utsikten, till paret, som ser oerhört lyckliga och glada ut att få spendera kvällen tillsammans. Så härligt!

Foto: TT/Instagram