Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis glammiga lyxliv – så mycket tjänar miljonärmaken Anders Jensen

14 aug, 2022, 05:00 

Det går ingen nöd på det paret!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Succéparet Charlotte Perrelli och Anders Jensen delar gärna med sig av sin lyxiga vardag på sina sociala medier. Under sommarmånaderna flyttar de till exempel till den spanska orten Marbella för att spendera ledigheten i sin alldeles egna lyxvilla – bara en sådan sak!

Men vart kommer egentligen pengarna ifrån?

Lyxiga sommartillhållet

Precis i början av sommaren packade familjen resväskorna för en långvisit på Marbella, och bara för några dagar sedan var de tillbaka hemma på svensk mark.

Följer man Charlotte på sociala medier är man inte förvånad att familjen väljer att spendera så mycket tid som möjligt i sitt andra, lite soligare, hem.

Lyxhuset på den spanska semesterön är 800 kvadratmeter stort och rymmer hela sju badrum. Terassen i villan är också flådig med fina vyer och sträcker sig hela 543 kvadratmeter. Sjävklart finns det också en pool att svalka sig i. Ett alldeles eget semesterparadis!

Svindlande summan

Charlotte Perrelli har under sina fartfyllda år på scenen förmodligen lyckats kamma hem rejält med stålar som hon nu kan njuta av. Hon är en av våra största artister, som har hunnit med i princip allt man kan göra i musikväg i Sverige – och lite mer.

Annons

Dessutom har hon gett ut en egen träningsbok, så mångsysslare kan man faktiskt kalla henne.

Maken Anders Jensen då? Även han har många strängar på sin lyra, men han har hållit sig från scenen hittills i alla fall. Han är en väldigt framgångsrik entreprenör, och är VD för företaget Ryds Bilglas.

Nyheter24 har tagit reda på vad det hårda arbetet ger för utdelning, och det kanske inte är en chock att summorna är hisnande.

Enligt uppgifter från Skatteverket som sajten tagit del av, hade Anders Jensen en fastställd förvärvsinkomst på 2 934 795 kronor under 2020. Delar man det på tolv, skulle det bli en månadslön på runt 250 000:-.

Som om inte det var nog, ett överskott på kapital på hela 107,9 miljoner kronor!

Inte konstigt att Charlotte och Anders verkligen kan unna sig att leva det goda livet, och efter allt hårt slit är de minst sagt värda det!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Ett vackert, och framgångsrikt par!

Foto: TT/Instagram

Annons