Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Casper Janebrink visar upp familjemedlemmen – efter bebisbeskedet

23 sep, 2022, 09:30 
Casper Janebrink visar upp familjemedlemmen – efter bebisbeskedet
Foto: TT /Instagram

En betydelsefull familjemedlem visas upp!

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Casper Janebrink har haft ett rätt händelserikt år hittils!

Efter att det blev känt att Casper skulle skilja sig efter 23 års äktenskap med frun Helena Janebrink satte en riktig karusell igång. Han passar på att lägga ut ett inlägg om uppbrottet, på alla hjärtans dag.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skriver Casper då på instagram.

Annons

En del hade skett i smyg, något som han väljer att vara helt transparent om för pressen i efterhand.

I samma veva som nya kärleken Therese Andersson introduceras för offentligheten kommer det också fram att hon väntar barn – med Casper Janebrink.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så. När vi väl fick chansen att börja umgås under våren hade vi redan gått igenom så mycket som många gör i ett dejtingstadie, konstaterade han när han intervjuades av Aftonbladet i somras.

Höstfix med sällskap av hunden

Efter ett intensivt år och en hektisk Bingolotto sommar–säsong verkar det som att Casper äntligen har tid för reflektion och trädgårdsarbete.

Vid hans sida är urgulliga hunden Rambo. Dansbands–ikonen kan inte annat än att knäppa en bild på den fyrbenta vännen i solen.

Vad fint att få umgås med familjemedlemmen i den härliga höstsolen!

Foto: TT/ Instagram.

Annons