Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks trista besked efter tiden isär

27 mar, 2023, 07:00 

Nu kommer Arvingarna-sångaren med ett besked.

Annons

Just nu går livet som på räls för dansbandskungen Casper Janebrink. Han uppträder för fulla hus varje helg, och har nyligen blivit pappa.

Ja, flyt både privat och på jobbet. Men nu kommer han med ett besked om framtiden.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Casper Janebrinks trista besked

Hela våren har Arvingarna lämnat deras älskade Göteborg för huvudstaden, och har spelat krogshowen I love Arvingarna på Hamburger Börs. Den var full av överraskningar, men också en hel del förväntat – vem vill inte sjunga med till Eloise?

– Man får följa en kvinna som var ung från början och nu är i yngre medelåldern som själv har skaffat barn. Vi har alltså skådespelare med i showen som framför en historia som man får följa som en röd tråd parallellt med det vi gör på scen, berättar Casper till Svensk Damtidning.

Annons

Nu är det däremot slut på det roliga, i alla fall för stockholmarna. Efter elva stycken shower, meddelar han på Instagram det trista beskedet:

"Ja då e det dax för dom två sista showerna på Hamburger börs , det har varit så kul att få göra I love Arvingarna här i Stockholm, hoppas vi får komma tillbaka. "

Casper Janebrink på scen med krogshowen I love Arvingarna på Hamburger börs
Nu säger Arvingarna adjö till Stockholm.

Casper Janebrink och Therese Anderssons lycka

Den som missade showen får helt enkelt ta tåget ner till Göteborg, där turnén nu fortsätter. Men det trista beskedet för också med sig något gott. I villan i Lerum strax utanför Göteborg har han ju sambon Therese Andersson, och den så gott som nyfödda sonen Hugo.

De har ju behövt tillbringa tid isär i och med föreställningarna i Stockholm, men nu kommer han hem!

Therese är däremot en riktig stöttepelare. I ett bildspel som Casper lägger ut från tiden i Stockholm visar han att flickvännen nämligen tagit sig upp för att titta på honom. Ett väldigt fint stöd, som vi sett förut. Hon dyker nämligen ofta upp vid Caspers sida när han ska upp på scenen, trots att hon är nybliven mamma och onekligen har fullt upp med sena nätter och tidiga mornar.

Casper Janebrink med flickvännen Therese
Fina kärleksparet!

Foto: TT/Instagram

Annons