Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Charlotte Kalla sätter stopp – bestämt sig efter privata samtalen

15 apr, 2023, 15:00 

Charlotte Kalla erkänner. Hon har sagt skarpt nej.

Annons

Längdskidåkaren Charlotte Kalla lade karriären i skidspåren på hyllan förra året. Men hon har inte dragit sig tillbaka för det! Nu är hon högaktuell i Let's Dance och kan titulera sig entreprenör.

Men det finns en sak hon aldrig skulle göra.

Tre snabba med Tony Irving!Brand logo
Tre snabba med Tony Irving!

Charlotte Kallas vägran i karriären

Det är i ett nytt avsnitt podcasten I huvudet på en entreprenör som Charlotte Kalla öppnar upp om sitt nya liv, utanför elit-idrottandet.

Hon driver bolag, och eftersom Charlotte är ett välkänt namn är det många företag som vill samarbeta med skiddrottningen. Men det är inte alla som får sin önskan igenom.

I podcasten berättar hon att hon sätter totalt stopp för att jobba tillsammans med spelbolag, något som annars brukar ses som en minst sagt attraktiv samarbetspartner med tanke på de enorma tillgångarna.

Annons

Men för Charlotte Kalla är det inte värt det.

– Tidigt i karriären kom jag i kontakt med min psykolog Thomas Nilsson, som också jobbar med spelmissbruk. Och tack vare Thomas har jag fått insikt och förståelse för vilken skit det är. Och vilken skit du inte bara sätter dig själv i, utan även hela din omgivning, berättar hon i podcasten.

Charlotte Kalla sa ja till Let's Dance – visste inte att hon var gravid

Som tur är låg inte Let's Dance på listan över förbjudna samarbeten, och där charmar Charlotte juryn vecka efter vecka. Inte heller är hon ensam, i magen har hon ju en liten bebis!

Hon meddelade sin graviditet i slutet av februari, och det satte inte stopp för att dansa loss varje lördag. Eller ja, faktum är att hon inte visste om att hon skulle bli mamma när hon tackade ja till Let's Dance.

– Jag hade skrivit på kontraktet långt innan jag visste att jag var gravid… Jag hoppades att jag kanske skulle kunna vara det, men det var svårt att ta ställning till något då. Sedan, när jag väl upptäckte att jag var det så har jag också känt en ödmjukhet att vara ärlig med produktionen med den här utmaningen jag står inför, har hon sagt till mama.

Hittills går det onekligen som en dans, och det återstår att se om Charlotte och bebisen hänger kvar en vecka till...

Charlotte Kalla och danspartner Tobias Karlsson i Let's Dance
Det är tre på dansgolvet!

Foto: TT

Annons