Charlotte Kalla utsatt för opassande kroppskommentar inför Let's Dance – stora övertrampet

14 mar, 2023, 13:00 
Charlotte Kalla i Let's Dance
Charlotte Kalla har fått en opassande kommentar om sin kropp inför Let's Dance.
Annons

Charlotte Kalla är redo att ta sig an en helt ny utmaning efter skidkarriären. Hon är klar för Let's Dance – och helt klart en av favoriterna att ta hem hela tävlingen.

Men det var inte den enda glada nyheten från Charlotte. Hon och pojkvännen Fredrik Karström gick nyligen ut på Instagram och avslöjade att hon väntar barn.

"Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar!", skriver Charlotte i inlägget.

Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023
Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023
Recept.se Nyhetsbrev

Charlotte Kalla om att vara gravid i Let's Dance

Charlotte planerar att tävla på som planerat, trots att hon är gravid. Hon har en inspiration i norska vännen Marit Björgen, som fortsatte ta medaljer som skidåkare medan hon bar på sin son..

– Jag hade skrivit på kontraktet långt innan jag visste att jag var gravid… Jag hoppades att jag kanske skulle kunna vara det, men det var svårt att ta ställning till något då. Sedan, när jag väl upptäckte att jag var det så har jag också känt en ödmjukhet att vara ärlig med produktionen med den här utmaningen jag står inför, säger Charlotte till tidningen Mama.

Annons

Det är uppenbart att Charlotte stortrivs med livet just nu. Samtidigt är det alltid nervös att vara förstagångsmamma.

– Men nu har det varit många orostankar, och speciellt i början, de första veckorna. Då kändes det som att tiden bara kröp fram. Nu har jag inte samma oro som då längre, men jag hoppas att det kommer kännas bra fortsatt. Ja, att allt går bra, säger Charlotte.

Främlingens stora övertramp

Men att vara gravid som offentlig person kommer med sina nackdelar. Hon blir approcherad av främlingar, och mötena är inte alltid behagliga.

– Många har också frågat om de får komma med råd. Men jag åkte tåg här i fredags, och det kändes ovant när en främling frågade hur det var och jag sa ”det är bra” men då pekade på magen och sa ”men jag menar med den där”. Det kändes lite… ovant. Jag är ju van vid frågor om formen, men det här kändes nästan för privat, säger Charlotte.

Annons