Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Kallas bebislycka – det kommer bebisen heta!

16 aug, 2023, 06:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Charlotte Kalla
Charlotte kom två i Let´s Dance 2023. Foto: TT

Charlotte Kalla och sambon Fredrik Karström har bestämt sig vad deras son ska heta!

Annons

Charlotte Kalla har haft ett riktigt händelserikt år. Hon började året med att medverka i TV4:s succé program "Let´s Dance". Charlotte är en av Sveriges främsta idrottare och vi alla vet att Let´s Dance inte är som en dans på rosor. Utan deltagarna får träna dag in och dag ut för att få till stegen och lyften ordentligt.

Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriärBrand logo
Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriär

Charlotte är historisk – i Let´s Dance

Inte nog med att träningen är riktigt tuff, Charlotte gjorde det hela gravid. Hon är den första någonsin som har medverkat i Let´s Dance med en liten bebis i magen. Hon tog sig även till final och hade ungefär två månader kvar tills hon skulle föda. Men det stoppade inte Kalla!

Under sista shownumret i finalen delade även Charlotte med sig av en ordentligt överraskning. Hon avslöjade könet på barnet i magen, det skulle bli en pojke!

Annons

Och två månader senare hade den lille pojken kommit till världen. Charlotte och sambon Fredrik Karström delade med sig av nyheterna på Instagram – och de fick grattishälsningar från hela idrottsvärlden och Sverige.

"Välkommen till världen! 230715 fångade du våra hjärtan. Familjen mår bra och vi känner så fantastiskt mycket kärlek för dig!", skriver Charlotte på Instagram.

Det ska barnet heta!

Charlotte och sambon Fredrik Karström har däremot inte berättat vad den lille pojken heter. Men nu har tidningen Hänt avslöjat bebisens namn. Enligt Hänt har pojkens namn skrivits in i Sundsvalls folkbokföring.

Enligt uppgifterna har Charlotte och Fredrik välkomnat en liten "Kjell Alvin Karström Kalla" till världen.

Så gullig! Vi är så glada för Charlotte och Fredriks skull och hoppas att de njuter av allt bebis-gos de har att se fram emot!

Annons