Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perellis chock i direktsändning - nakna kändismannen stormar in på scen

20 jun, 2023, 21:28 
Felicia Plåt
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli var med flr 14:e gången i Lotta på Liseberg. Foto: TV4

Alla fick en chock under första avsnittet av Lotta på Liseberg.

Annons

Nu är sommaren här. Solen skiner, solglasögonen är på och solkrämen är framme. Ett annat tecken som verkligen skriker att den svenska sommaren dragit igång är ordentligt är allsång. Och under gårdagen var det premiär för succéprogrammet "Lotta på Liseberg".

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Lotta på Liseberg firar 20 år

Här bjuds vi in till en riktigt härlig folkfest på Liseberg, där vi får sjunga tillsammans och höra fantastiska artister underhålla oss. Allt i ledning av våran allas favorit, Lotta Engberg.

I år är det även 20 år sedan programmet startade vilket betyder att det är jubileumssäsong, så vi kan förvänta oss flera överrasknignar under sommaren. Redan i första avsnittet fick sig hela publiken, artisterna och Lotta själv en chock mitt i direktsändning.

Annons

Det var bland annat artisten Charlotte Perrelli och Linne Henriksson som var på plats tillsammans med Lotta. Men plötsligt dök det upp en person som de inte visste skulle komma. Nämligen en halvnaken Per Andersson.

Charlotte Perrellis chock när gästen kommer in

Det var när Lotta tillsammans med gästerna hade slagit sig ner i soffan och börjat diskutera om vad sommaren kommer att bjuda på, den första överraskningen dök upp.

– Jaha, vad händer nu då? Då ska vi se här, jajamän, nu vänder det. Per Andersson in the house!, säger Per när han kliver in på scenen, iklädd en mankini, badring, simglasögon, höga strumpor och tofflor. Och han chockar alla.

Charlotte såg riktigt förvirrad ut när hon hörde den okända rösten mitt under direktsändningen. Men så fort Per kom ut i sin lite speciella utstyrsel kände hon snabbt igen komikern och började genast skratta.

– Nej men jag orkar inte!, säger Charlotte och skrattar.

Lotta på Liseberg
Per Andersson överraskade alla med en naken outfit. Foto: TV4

Per förklarar att han precis åkt den klassiska åkattraktionen Flumeride utan stock, vilket var anledningen till hans sim-vänliga outfit. Sedan påpekar han att detta är Charlottes 14:e gång att medverka i programmet.

– Ja, men jag visste inte att du skulle vara med, svarar Charlotte.

– Nej inte jag heller ska jag säga, det var en chock för mig också, svarar då Per.

Och tidningen Hänt kan avslöja att Pers medverkan faktiskt var en chock för de flesta då det var mycket hemlighetsfullt.

Nu ser vi fram emot en fullspäckad säsong av Lotta på Liseberg och vi trot knappast att detta var den enda överraskningen vi kommer kunna ta del av.

Annons