Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli-dramat tittarna inte fick se: "Inte det bästa"

05 aug, 2021, 13:00 
AvIndra Nordemar
Äntligen! Nu får Charlotte Perrelli sjunga framför publik igen. Men hon är inte helt nöjd...
Äntligen! Efter ett längre uppehåll får Charlotte Perrelli sjunga inför publik igen. Men hon är inte helt nöjd... Nu berättar hon.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det har gått hela ett och ett halvt år sedan Charlotte Perrelli senast stod på scen framför en publik. Men i tisdagens "Allsång på Skansen" bröt schlagerdrottningen den långa pausen.

– Det är faktiskt konstigt. Självklart är igenkänningsfaktorn rätt hög. Man har ju gjort detta hela livet. Men det var rätt annorlunda nu, för ett och ett halvt år är en rätt lång frånvaro i det här sammanhanget. Jag fick verkligen upp en puls och det blev mer nervöst, sa Charlotte Perrelli till Aftonbladet efter programmet.

Charlotte Perrellis comeback i "Allsång på Skansen "

Att hon är lite ringrostig är så klart inte så konstigt, då hon under pandemin umgåtts med familjen i stället för att fokusera på artisteriet. Efter Allsången var sångerskan därför lite smått självkritisk.

– Jag lyssnade på det efteråt och det är kanske inte det bästa jag har gjort. Men det är ingen big deal. Rösten är otränad och man blir lätt hes. Det tar tid att vänja sig vid detta igen.

Annons

Charlotte om att sjunga inför publik igen: "Det kokar"

Men känslan av att sjunga inför publik igen var mäktig, och enligt Charlotte var publiken mer peppade än någonsin. Trots att gränsen går vid 500 så kändes det som flera tusen, och alla stod upp, skrek och applåderade.

– Ja, alltså. Det är ju så häftigt. När det startade, och jag satt backstage, hörde man ju publiken. Sorlet. Det är faktiskt på riktigt där ute. Det kokar. Det kändes jättehäftigt, säger Perrelli till Aftonbladet.

"Vilken helt makalöst ljuvlig kväll när allt för en stund kändes som förr.", skriver Charlotte i inlägg på Instagram.

Foto: TT

Annons